Nišlije žele SVE bodove do kraja prvenstva

Autor: Beta Beta
subota 06.06.2020.
15:28
Izvor: Beta

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Radoslav Batak rekao je danas da je njegovom timu teško pao poraz od Čukaričkog, ali je istakao da će igrači dati sve od sebe da u preostala tri kola Super lige Srbije osvoje svih devet bodova.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Radoslav Batak rekao je danas da je njegovom timu teško pao poraz od Čukaričkog, ali je istakao da će igrači dati sve od sebe da u preostala tri kola Super lige Srbije osvoje svih devet bodova.

"Izuzetno nam je teško pao poraz od Čukaričkog u sredu. Vodili smo 2:0, imali sve u našim rukama, ali nažalost nismo uspeli da prodjemo u polufinale Kupa. Takve utakmice se dešavaju, biće ih još, ali mi sada moramo da izvučemo pouke koje će pozitivno uticati na našu igru", rekao je Batak, prenosi klub.

"Ostali smo bez šansi za Evropu, ali smo našim navijačima i niškim ljubiteljima sporta dužni da u preostala tri kola pružimo maksimum i pokušamo da osvojimo svih devet bodova", dodao je on.

Fudbaleri Radničkog sutra dočekuju beogradski Rad, u utakmici 28. kola Super lige Srbije. Biće to prva takmičarska utakmica u Nišu nakon gotovo tri meseca.

Radnički je trenutno šestoplasirani tim Super lige sa 43 osvojena boda, a Rad je pretposlednjem, 15. mestu sa 15 bodova na svom kontu.

"Dolazi nam Rad, koji je dobra ekipa i njegova pozicija na tabeli nas neće zavarati. Protivnika respektujemo, igraćemo ofanzivno, krenućemo od prvog minuta po pobedu i ja verujem da ćemo do nje i doći", rekao je Batak.

Govoreći o sastavu tima, Batak je rekao da ima nekoliko "rovitih" igrača, ali da će, kao i u prethodnim mečevima, pružiti šansu nekolicini mladih fudbalera.

"Najveći problem je u odbrani, jer ne mogu da računam na trojicu štopera. Maslać i Stevanović su suspendovani zbog kartona, a Djordjević je povredjen. Kombinovaćemo, ali ćemo na teren poslati jak sastav i verujem da će prisutnim gledaocima biti zanimljivo da vide Radnički sa nekoliko mladih i talentovanih igrača, koji će u budućnosti predstavljati okosnicu ovog kluba",
rekao je Batak.

Utakmica se igra sutra od 15.00, a ulaz na Čair biće slobodan.

Kako je naveo klub, utakmici će moći da prisustvuje maksimalno 1.000 gledalaca, koji će morati da budu na distanci od najmanje jednog metra.

Radnički će otvoriti kapije zapadne i istočne tribine, dok će severna i južna ostati zaključane.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke