Nišlije žele treću u nizu: ''Znate za ono staro pravilo...''

Autor: Darko Mitrović
subota 06.04.2024.
15:45
Izvor: Beta

Pobegli su iz opasne zone, ali posao oko opstanka još nije završen.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Dejan Joksimović rekao je danas da će njegova ekipa na utakmici protiv Voždovca dati sve od sebe kako bi produžila pobednički niz u Super ligi Srbije.

"Očekuje nas treća utakmica u kratkom vremenskom intervalu, posle ove dve iza nas sigurno najbitnija, s obzirom da smo ostvarili dve jako bitne pobede... Mislim da smo u dobrom momentumu i da bi to trebalo da iskoristimo na narednoj utakmici, da nastavimo sa dobrim rezultatima i pobedama. Daćemo sve od sebe da probamo da pobedimo", rekao je Joksimović, prenosi klub.

Fudbaleri Radničkog iz Niša su u prethodna dva kola Super lige Srbije pobedili Mladost i Spartak, a sutra ih očekuje duel protiv Voždvoca na Čairu.

"U goste nam dolazi ekipa Voždovca, jako nezgodna, mlada, organizovana u svim fazama igre. Veliki je izazov za mene i moj stručni štab da pripremimo ekipu za takvog protivnika, koji ima mehanizme da nađe neka najbolja rešenja u različitim fazama igre. Biće izazovno u svakom slučaju za sve nas, pre svega za igrače koji će morati da na sve te izazove odgovore igrom na terenu", rekao je Joksimović.

Upitan za sastav koji se čekuje na nedeljnom susretu, Joksimović je poručio da će morati da pažljivo balansira pri odabiru startnih 11 protiv Voždovca.

"Znate za ono staro pravilo da se tim koji pobeđuje ne menja. Mi ćemo pokušati da nađemo najbolja rešenja da ostanemo na pobedničkom putu, a da se taj manjak energije ili taj neki akumulirani umor kod igrača, izazvan prethodnim obavezama koje smo imali, ne reflektuje na krajnji rezultat", rekao je Joksimović.

"U tom smislu je to opterećenje za mene i stručni štab da nađemo najboljih 11 koji će biti spremni u svakom smislu reči da izađu i da pobede utakmicu", dodao je on.

Radnički iz Niša je trenutno na 12. poziciji na tabeli sa 29 bodova, dok je Voždovac poziciju iznad sa 30 bodova.

Utakmica Radnički Niš - Voždovac na programu je sutra od 16.30 na Čairu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke