Ništa od klupe Srbije, Slaviša Jokanović odbio FSS?

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 04.07.2024.
12:45
Izvor: Sportske.net

Druga želja Fudbalskog saveza Srbije nije naročito realna u ovom trenutku...

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Javnost kao da je već prežalila selektora reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića o čijem se otkazu govori sve glasnije, pa smo tako nedeljama unazad mogli pročitati brojne potencijalne naslednike na klupi "orlova".

Jedan od najčešće spominjanih bio je Slaviša Jokanović koji je u ovom trenutku bez angažmana, međutim sva je prilika da se proslavljeni fudbaler neće naći na klupi Srbije.

Meridijan sport objavio je informaciju da je Jokanović odbio da nasledi Stojkovića na mestu selektora Srbije, iako je za njegov dolazak lobirao i Fudbalski savez Vojvodine.

Isti izvor navodi da je druga želja Fudbalskog saveza Srbije bio Veljko Paunović, trener pod čijiom su komandom neki od aktuelnih reprezentativaca 2015. godine osvojili Svetsko prvenstvo za fudbalere do 20 godina, ali da on posle potpisivanja ugovora sa Tigresom iz Meksika nije naročito realna opcija.

Za sve to vreme, Fudbalski savez Srbije se nije oglašavao po pitanju pozicije selektora Srbije posle neuspeha na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Slaviša Jokanović je tokom svoje trenerske karijere vodio Partizan, Muangtong, Levski, Erkules, Votford, Makabi Tel Aviv, Fulam, Al Garafu, Šefild junajted, a poslednji je angažman imao prošle godine u Dinamu iz Moskve koji je vodio dve sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke