Ništa od Mačvana - Mačva ima novog predsednika!

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 19.02.2024.
14:00
Izvor: Sportske.net

Bivši kapiten postao prvi čovek kluba iz Šabca.

FK Mačva
FK Mačva

Povezane vesti

Filip Pejović, novi je predsednik najstarijeg šabačkog fudbalskog kluba.

Nekadašnji kapiten Mačve, rekorder po broju odigranih utakmica u crveno-crnom dresu, dobio je jednoglasnu podršku 38 prisustnih delegata.

On će predvoditi Upravni odbor kluba u kome su još: Zdravko Ivanković, Aleksandar Kovačević, Miloš Šakan, Stevan Odavić, Radiša Ružić i Miloš Opanković. Svi oni su iz oblasti privrede.

U obraćanju, novoizabrani predsednik kluba Filip Pejović je rekao:

"Fudbalski klub Mačva je deo mog života i čast mi je što sam posle igračke karijere i rada u stručnom štabu dobio priliku da vodim klub koji toliko volim. Mi smo jedan od najstarijih klubova u Srbiji i mesto Mačve je u Super ligi ali rezultatske uspehe treba da sledi i organizacioni napredak. Mačva mora da funkcioniše kao moderan klub i to je naš zadatak. Mačva će biti otvoren klub koji posluje domaćinski i da pametnom politikom nađe izlaz iz svih problema. Plan se sastoji od četiri tačke: reorganizacija, finansijska konsolidacija, infrastrukturna ulaganja i rezultatski napredak".

Ranije se spekulisao da bi bivši košarkaški reprezentativac Srbije Milan Mačvan mogao da postane novi predsednik Mačve, ali su se te informacije ispostavile kao netačne.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke