Ništa od njih dvojice za Soči - Partizan bez pojačanja pred veliko iskušenje

Autor: Sportske Net
ponedeljak 02.08.2021.
18:55
Izvor: Sportske.net

Evo i razloga.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Kako prenosi "Telegraf" Partizan će pred veliki izazov zvani Soči, bez novih pojačanja. Naime, u Humsku neće doći ni Kvinsi Menig iz Tventea, niti Mamadu Fol iz Šarlroa.

Kada je reč o Menigu, Tvente je tokom vikenda igrao prijateljski meč sa Arminijom Bilefeld kada se jedan od krilnih igrača povredio, pa je holandski tim odustao od prodaje Meniga.

Kako piše "Telegraf" Menig je bio u kancelariji kod sportskog direktora Tventea kako bi dogovorio transfer u Partizan, ali desilo se suprotno.

Tvente je za Meniga tražio obeštećenje do 1.000.000 evra, da bi Partizan posle prvoponuđenih 600 000, povisio ponudu na 700.000 evra i Holanđani su bili spremni za dogovor, ali sudbina je htela drugačije.

Kada je reč o Mamaduu Folu, Partizan je bio zainteresovan za fudbalera, koji im je već poznat sa prošlogidšnjeg meča protiv Šarlroa.

Međutim, analizirajući prednosti i mane ovog transfera, klub je ipak odustao, pre svega zbog starosti igrača. Fol ima 29 godina i crno-beli ne mogu da računaju na profit od njegove naredne prodaje.

Ovo svakako nije kraj dolascima u Humsku, već Partizan promatra tržište ne bi li našao adekvatno pojačanje za budućnost. 

Podsetimo, danas je za Partizan potpisao golman Milan Lukač.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko1234
Tuesday, 03.08.2021
08:48

Ova uprava, radi na tome da proda sve sto moze stavi lovu u dzep i bezanija, znaju da imje kraj blizu.

avatar
magister
Tuesday, 03.08.2021
00:15

Jako mi je zanimljivo da Nenad Lukić nekako uopšte nije bio u fokusu Partizana - koji traži pojačanja u špicu!? Igrač u punoj snazi, 28g, prošao Partizanovu školu, poslednje dve sezone imao fascinantnu statistiku i datih golova i asistencija, pa i u novoj na dva meča ima 1 dat gol i 2 asistencije! Meni je bilo dovoljno da ga jednom gledam: to je igrač koji u velikom timu može da pruži mnogo više nego u malom. Njemu ne treba hiljadu lopti i šansi, jer ima tehniku, sjajan pregled i procenu kretanja odbrambenih igrača, tako da zna gde treba da se uputi, gde da dođe da bi mogla da mu se uputi lopta. I što je najvažnije, on koristi lopte koje do njega dođu. Ne zakucava, ne trudi se da po svaku cenu bude atraktivan - samo da ili namesti gol. To je veliki promašaj Partizana.