Ništa od Partizana - nova "bomba" Vojvodine je Nemanja Radoja?

Autor: Ivan Cvetković
petak 19.08.2022.
17:45
Izvor: Sportske.net, Telegraf

U Partizan nije želeo, sada je blizu povratka u Novi Sad.

 EPA-EFE/Juanjo Martin
EPA-EFE/Juanjo Martin

Povezane vesti

Vojvodina je ove sezone istakla ozbiljnu kandidaturu za visok plasman u Super ligi Srbije, a ambiciozna uprava kluba još uvek radi na dovođenju novih pojačanja.

Sledeće bi moglo da bude pravi "kapitalac".

Kako Telegraf saznaje, Vojvodina se nalazi u intenzivnim pregovorima sa Nemanjom Radojom (29) koji je ostao bez kluba nakon što mu je istekao ugovor sa Levanteom.

Srpski vezista je profesionalnu karijeru i počeo na Karađorđu, odakle je otišao u Seltu koja ga je 2014. godine platila 900.000 evra.

Radoja je u Španiji proveo osam godina, sve dok letos nije ostao bez kluba.

U španskim medijima govorilo se njegovom potencijalnom angažmanu u Valjadolidu, ovdašnja javnost ga je povezivala sa Partizanom sa kojim navodno odbio da pregovara, pa izgleda da je u ovom trenutku najbliži povratku u Vojvodinu sa kojom pregovori traju već nedelju dana.

Voša bi ovim potpisom dobila veliko pojačanje i iskustvo na sredini terena u borbi za možda i nešto više od trećeg mesta u Super ligi Srbije...

Predstojećeg vikenda, Vojvodina će dočekati Mladost iz Lučana, a AdmiralBet vam nudi sjajnu kvotu 2.25 na duplu pobedu novosadske "stare dame".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke