Ništa od transfera u Partizan, Pantoviću novi ugovor

Autor: Darko Mitrović
petak 13.01.2023.
18:40
Izvor: Sportske.net, Beta

Krilni napadač ''Zmajeva'' ostaje na Krovu.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Fudbalski klub Voždovac i napadač Miloš Pantović postigli su danas dogovor o produžetku saradnje do 2024. godine, preneo je danas klub.

Pantoviću, koji se našao na spisku selektora A reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića za prijateljski meč sa selekcijom SAD, imao je ugovor sa Voždovcem do 31. decembra 2023. godine.

"Osećam veliku čast i zadovoljstvo zbog toga što mi je klub ponudio produžetak ugovora i time pokazao da me smatra važnom karikom u ekipi. Presudila je zajednička želja da ove godine izborimo plasman u Evropu. Krov je moja kuća, celu ekipu doživljavam kao porodicu, tako da nije bilo dileme kakvu ću odluku da donesem", izjavio je Pantović.

Pantović je ove sezone na 17 utakmica u domaćem prvenstvu postigao šest golova.

Tokom jeseni se dosta govorilo o Partizanovom interesovanju za njega, ali do transfera ipak nije došlo.

''Nisu se kockice posložile, ne razmišljam više o tome, imao sam želju, ali nije došlo do toga. Ako bude opet, sešću, razmisliću. Čast mi je da se Partizan interesuje za mene. Ne razmišljam predaleko, cilj mi je da se oprobam u nekim kvalitetnim ligama i boljim klubovima, ali stvarno ne žurim, glavom sam u Voždovcu'', rekao je Pantović pre dva meseca za TV Arena sport.

Voždovac je danas potpisao dvoipogodišnji ugovor i sa slovenačkim internacionalcem Harisom Kadrićem.

Kadrić (22) dolazi iz redova lazarevačke Kolubare, a pre dolaska u Srbiju igrao u domovini za Aluminij, Olimpiju, Triglav, Velenje i Bravo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke