Nisu favoriti protiv Šerifa, ali ne otpisujte ovaj "balkanski" tim!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 19.07.2021.
12:49
Izvor: Sportske.net

Dosta igrača sa Balkana.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Za razliku od Šerifa, Alaškert je daleko manje poznati klub sa istoka, bez mnogo uspeha u istoriji, a primat u Jermeniji su preuzeli 2016. godine kada su prvi put osvojili prvenstvo. 

Imaju dosta igrača sa ovih prostora, Ognjen Čačnarević vam je sigurno poznat, branio je svojevremeno boje Radničkog iz Kragujevca u kom je kao mladić dobio šansu pre više od deset godina, a tu je i crnogorski internacionalac i nekadašnji fudbaler Čukaričko i Voždovca, Dejan Boljević koji igra kao levi bek. 

Tu je nekadašnji fudbaler Radnika iz Bijeljine Aleksandar Glišić, dobro poznato lice i nekadašnji fudbaler Partizana i Čukaričkog, Beko Fofana.

Napadač Branko Mihajlović koji je kao mladić igrao čak i za Partizan, nekad i za Čukarički i prošle godine za Mačvu, je takođe tu, a tu je i štoper Mihailo Jovanović iz Užica. 

Uglavnom, nemaju veliku zvezdu, nemaju igrača koji je skuplji od 350 hiljada evra, ali su dobro upoznati sa sistemom igre ovog kluba i dugo su na okupu, nisu dovodili iskusna pojačanja jer im praktično nije bilo ni potrebno. 

Favorit u dvomeču je Šahtjor, ali nemojmo se iznenaditi i ako Jermeni iznenade...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke