Njegoš otišao, Zvezda dovodi zamenu iz inostranstva? Cena je problem...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 30.01.2022.
09:40
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Neće biti lako, ali možda u finišu zimske pijace i dođe do dogovora.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Crvena zvezda je ove zime već obavila veliki deo posla u prelaznom roku, angažovana su dva kvalitetna pojačanja iz inostranstva, napadač Ohi Omoijuanfo koji se već odlično slaže sa Ivanićem i Kataijem na terenu i počeo je da postiže golove, kao i desni bek Kristijano Pićini koji ima manjih problema sa mišićem.

Istovrmeno, redove srpskog šampiona napustili su Aleksa Vukanović, Marko Lazetić, kao i Njegoš Petrović koji je sinoć i zvanično postao član španske Granade.

Njegovim odlaskom je ostalo jedno upražnjeno mesto u veznom redu, pa se sada očekuje da Zvezda krene u snažniju ofanzivu u pregovorima sa moldavskim Šerifom oko angažovanja reprezentativca Gane Edmunda Adoa.

Već nekoliko nedelja se ovaj momak dovodi u vezu sa Crvenom zvezdom, ali je problem veliko obeštećenje koje za njega traži moldavski šampion.

Kako prenosi ''Sportski žurnal'', Moldavci traže čak dva miliona evra za ovog 21-godišnjeg igrača, što Zvezda nije spremna da plati.

Ipak, crveno-beli će nastaviti da pokušavaju, navodno bi milion evra bila prihvatljiva cena za srpskog šampiona, ali posle prodaja Lazetića i Petrovića od čega je Zvezda inkasirala oko šest miliona evra, možda bi pristala i na nešto višu sumu od milion evra.

U svakom slučaju, biće zanimljivo do kraja prelaznog roka, Ado je veoma perspektivan igrač, tek će da napreduje, a sa Šerifom je već stekao iskustvo u Ligi šampiona. Na ''Transfermarktu'' se njegova vrednost procenjuje na 1.1 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke