Njegoš Petrović: "Pokazali smo da možemo sa Ajaksom i jedva čekam revanš!"

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 25.07.2024.
22:47
Izvor: Sportske.net

Vojvodina puna optimizma ide u Topolu.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Kapiten fudbalera Vojvodine Njegoš Petrović rekao je da veruje da njegov tim može da se nosi sa Ajaksom i u revanš utakmici.

Posle minimalnog poraza u Amsterdamu, igrači Vojvodine mogu uzdignute glave da se vrate u Novi Sad i započnu, prvobitno pripreme za Novi Pazar u nedelju, a potom i za revanš sa Ajaksom.

Bili su vrlo blizu remija na "Johan Krojf areni", ali 

"Mogu da kažem da mislim da smo iznenadili Ajaks. Mislim da smo fantastično ušli u utakmicu, izašli smo gore u visok presing u nekim momentima i oni se nisu baš snašlo u tome. Krivo mi je što Aleksa nije dao taj gol na kraju, lopta je završila na stativi... Jedva čekam revanš", počeo je Petrović za "Arena sport".

Imao je u drugom poluvremenu udarac sa distance koji nije ugrozio gol Remka Pasvera, ali je podsetio na onaj projektil protiv Genta u dresu Crvene zvezde.

"Nisam se prisetio Genta. Na treningu sa te pozicije gađam suprotni ugao, ali sada nisam lepo zahvatio loptu. Valjda će biti bolje za sedam dana".

Petrović je još jednom istakao da je ponosan na čitav svoj tim i navijače kojih je bilo stotinak.

"Mogu da kažem da sam ponosan na saigrače, klub i na navijače jer nije bilo lako doći ovde. Jedva čekamo rvanš. Videli smo da možemo s njima, kada smo svi zajedno, kada imamo karakter i kada verujemo".

Revanš je sledećeg četvrtka u Bačkoj Topoli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke