Njukasl puni kasu Jedinstva iz Uba, tinejdžer od 800.000 evra, tu su i procenti!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 30.06.2024.
16:30
Izvor: Sportske.net, Mozzart sport

Poznati detalji transfera mladog fudbalera Miodraga Pivaša.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Jedinstvo iz Uba beleži istorijske rezultate pošto je izborilo plasman u Super ligu Srbije, a uskoro će zaraditi ozbiljan novac na ime prodaje jednog od talentovanih fudbalera i to ni manje, ni više nego u - Premijer ligu Engleske.

Defanzivac Miodrag Pivaš (19) će i definitivno postati novi član Njukasla, a prema poslednjim informacijama, Ubljani će prihodovati značajna finansijska sredstva.

Mozartsport prenosi da će Njukasl na ime transfera isplatiti 800.000 evra, kao i da će Jedinstvu pripasti 20 posto od narednog transfera koji će vrlo verovatno biti milionski.

Isti izvor navodi da će Pivaš potpisati petogodišnji ugovor sa "svrakama" koji ga će u narednoj sezoni ustupiti nekom od klubova iz Belgije ili Holandije sa kojima Njukasl ima saradnju.

Talentovani fudbaler može da igra i kao defanzivni vezni, a pored nastupa u Omladinskoj ligi Srbije upisao je i 25 nastupa u Prvoj ligi Srbije na kojima je upisao po gol i asistenciju.

Miodrag Pivaš je omladinski staž prošao u austrijskim klubovima, a u Jedinstvo je proteklog leta stigao iz Grediga kao slobodan igrač.

Sada će dobiti priliku da pokaže svoje umeće

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke