Norvežani ne znaju znaju ko je Kolarov, Srbija igra prljavo!? "Orlovi", neka proradi inat!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 06.10.2020.
15:40
Izvor: Sportske.net

Ovo bi mogao biti veliki vetar u leđa srpskom nacionalnom timu.

EPA-EFE/AIDAN CRAWLEY
EPA-EFE/AIDAN CRAWLEY

Povezane vesti

Na konferenciji za medije pred meč sa Srbijom, selektoru Norveške Larsu Lagerbeku skrenuta je pažnja od strane lokalnih novinara o "prljavoj igri Srbije koja se služi trikovima i provokacijama".

Premda nam nije jasno da li je u pitanju elementarno nepoznavanje našeg nacionalnog tima koji se može okarakterisati svakako osim kao "prljav" ili su u pitanju psihološke igre, tek Lagerbek je istakao da su njegovi izabranici spremni i za takav vid borbe.

"Bez publike će biti teže nego inače. Otkako nema navijača na stadionima sudije mogu da čuju sve što igrači pričaju, broj žutih kartona drastično se povećao u poslednje vreme. Ako i bude nešto, moramo da se pripremimo, budemo izuzetno disciplinovani. Na meču sa Augsburgom videlo se koliko je Erling iskusan i smiren, izdržao je kontakt sa rivalom i bio totalno hladan, nije mu uzvratio, iako je isprovociran", istakao je Lagerbek koji se potom osvrnuo i na odluku da neke od igrače koji su čekali transfer u poslednjem danu prelaznog roka odstrani iz tima.

"Na njima je bilo da izaberu, nacionalni tim ili transferi. Ne bih ih pustio čak i da nema korone. Sugerisao bih da ako klub želi pomoć, može da angažuje neke naše lekare da obave preglede. Ako ne, ne može se ništa učiniti. Nažalost, takva je situacija".

Najveća zvezda Norveške je upravo Erling Haland koji je napravio mali lapsus kada je kapitena "orlova" Aleksandra Kolarova nazvao "Kolaroven".

"Srbija ima sjajne igrače. Ispred svih je Kolaroven, siguran sam da će igrati. On je fudbalska legenda, sa pravom zlatnom nogom. Svaki prekid može da bude kazna za nas.

Biće zanimljiva i teška utakmica. Sa dosta duela, ali se ne bojim prljave igre. Još nisam posvetio maksimalnu pažnju protivniku, verovatno ću u naredna dva dana ozbiljnije pristupiti analizi direktnih čuvara. Uvek može nešto da se nauči gledanjem snimaka"
, zaključio je sjajni napadač Borusije iz Dortmunda.

Ako ovo nije motiv više izabranicima Ljubiše Tumbakovića da savladaju veoma neugodnog rivala...

Baner 3m

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tristan
Tuesday, 06.10.2020
23:03

ako Srbija igra "prljavo", onda sta reci za hrvate, italjane, i citavu juznu ameriku???

avatar
Paul Kersey
Tuesday, 06.10.2020
16:59

Očekujem pobedu Norveške uz 2 gola Halanda.

avatar
Brajkoo
Tuesday, 06.10.2020
15:53

Odraz javasluka fss i srpskog fudbal bi ce krah protiv Norveske.