Nova Duljajeva poruka: ''Ćuti, radi, trpi. Ćuti, radi, trpi''

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.03.2023.
21:50
Izvor: Sportske.net

Jedini način za izlazak iz krize?

Marko Djokovic/Starsport
Marko Djokovic/Starsport

Povezane vesti

Posle kratke izjave koju je dao za TV Arena sport, novi trener Partizana Igor Duljaj je večeras održao i konferenciju za medije povodom remija sa Kolubarom u Humskoj (1:1).

Crno-beli su i dalje na drugom mestu na tabeli, ali Čukarički zaostaje samo bod, a TSC dva boda razlike. Ako Partizan ne popravi igru u narednim mečevima, preti mu pad na četvrtu poziciju.

Večeras nije bilo takvog nagoveštaja da će biti nekog boljitka.

''Ono što smo planirali, to nije ostvareno, u kratkim crtama. Naravno da je problem kada se gube bodovi, ali način na koji se to dešava nije dobar.

Ja znam da je teško kada se izgubi samopouzdanje, ali šta ti drugo preostaje nego da se stisneš, i da probaš iz toga da izađeš. To nije lako, ali svako od nas mora da se potrudi da da svoj maksimum. Sada je 'ćuti radi trpi, ćuti, radi, trpi'.

Igrači su svesni dokle smo došli, a jedini način je rad. Podršku nemamo niti ćemo je dobiti. Sami smo, moramo da zbijemo redove i idemo napred. Ja se ne predajem lako. Samo napred. Koliko god da to sad zvuči glupo, ali moramo napred.

Onaj ko ne može da radi pod pritiskom, bolje da se time ne bavi'', poručio je Igor Duljaj večeras na konferenciji za medije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke