Nova ''grmljavina'' sa ''Marakane'', Mrkela otkrio šta mu je Filip Stojković rekao!

Autor: Darko Mitrović
subota 02.03.2019.
21:59
Izvor: Sportske.net

Zvezda dvostruko oštećena?!

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Za razliku od prethodnog derbija, kada su iz Zvezde tvrdili da je sve bilo ''čisto'', a iz Partizana ''grmeli'' na sudije zbog priznatog Boaćijevog gola, sada su se uloge obrnule.

Doduše, crno-beli i večeras imaju određenih primedbi na arbitražu Danila Grujića, ali su mnogo glasnije primedbe koje stižu iz Crvene zvezde.

Na konferenciji za medije, trener Vladan Milojević je večeras bio veoma ljut, pre svega zbog nepriznatog Benovog gola iz 23. minuta, a na sve se potom nadovezao i sportski direktor Mitar Mrkela.

On smatra da je Zvezda oštećena i u toj situaciji, ali i kod Partizanovog vodećeg gola, pozivajući se na reči Zvezdinog beka Filipa Stojkovića.

''Ono što se vidi i bez VAR-a jeste da je Benov (poništeni) gol bio čist. A Filip Stojković mi je rekao i da je Kosović odigrao pre Partizaovog pogotka, tako da je i njihov gol bio neregularan. Da je bilo sve kako treba, Zvezda bi pobedila'', poručio je Mrkela.

Potom se generalno osvrnuo na sam tok utakmice.

''Nama više odgovara rezultat, mada je najviše profitirao Radnički. Pravi derbi. U prvom je bilo izjednačeno, dosta tvrdo se igralom, u drugom smo bili značajno bolji'', zaključio je sportski direktor Crvene zvezde.
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

49 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Sunday, 03.03.2019
12:13

Simić igrao rukom u akciji kod gola koji je dao Ben iz ofsajda.. Stojković igrao loptom kod gola Partizana, ne Kosović.. Ne postojeći faul za zvezdu kod gola Pavkova, prekinuta kontra Partizana.. Čist penal za Partizan kod rušenja Nikolića, najbliži igrač lopti a ovaj ga skrši.. Igranje rukom kod centaršuta Ćelavog Miletića.. Filip Stojković zaslužio tri žuta, dva za gužve i jedan za udaranje Kosović u ledja nakon gola, Saviću oprošten žuti, Nemanji Nikoliću crveni za onaj lakat(pozlatio mu se).. Naravno, nećete objaviti komentar..

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 03.03.2019
14:00

Kosovic je srusen, ne Nikolic.

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Sunday, 03.03.2019
08:52

Ofsajd kao suza,tri igrača bila u ofsajdu.. Stojković trebao da dobije crveni, Savić žuti za unošenje u lice Rikardu, Nikolić crveni za lakat(pozlatio mu se).. Stojković je igrao loptom a ne Kosović, gol je regularan.. Penal nad Nikolićem očigledan, lik ga ruši a on najbliži lopti.. Igranje rukom za penal nakon centaršuta ćelavog Miletića.. Golu Pavkova je prethodio kriminalan "faul" za svezdu na sredini terena kojim je sasečena kontra Partizana.. Zato vi i ne želite VAR poštenjačine.. Sjećamo se mi još golova sa atletske, onih famozni gde lopta nije prešla liniju, bacanja u bazen mrdje i ŠEFA 😂 boaćea..

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 03.03.2019
14:01

Koja tri igraca? Dva su bila, ali, ona nisu uticala na igru. Jedino ta ruka pre...

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 04.03.2019
01:32

Dobro je udahni Panticevac,polako samo.Jel uzimas dozu na vreme,na svakih 12 sati?

avatar
ViniciusJR
Sunday, 03.03.2019
02:31

Znate sta je fora, sto niko ni od igraca, ni na tribinama, kod ponistenog gola Bena, nije se uopste ni bunio, svi su kontali "ok, ofsajd je", tek kad je stigla informacija onih koji su vidjeli usporeni snimak, dolazi do hajke. E sad bi trebalo biti posten i reci da niko nije namjerno ostetio Zvezdu vec je jednostavno napravljen previd, sudija donosi odluku na ono sto vidi (ne vidi) u trenutku, lako je nakon usporenog snimka donositi sud. Totalno su u trenutku zbunila sve 2 igraca Zvezde (ne znam sad koja), koja su bila u ofsajdu.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 03.03.2019
14:32

Nije zvezda oštećena ni u toj situaciji. Simić je igrao rukom nakon kornera i tako zvezda nastavila taj napad koji je tada trebao da bude zaustavljen. To je ta njihova propaganda. Grujić je opet pokrao Partizan i to je istina.

avatar
GlasRazuma
Sunday, 03.03.2019
00:00

Dobri moj Mitre,trebalo bi malo da se prica o tome da Zvezda nema igru,da Zvezda izgleda jako loše,cak,sta vise,za novac koji je ulozen,mi izgledamo katastrofalno lose....nismo zasluzili ni tri boda u Surdulici.....ova igra zabrinjava....a bojim se da Milojevic nije trener koji zna to da napravi. Zvezda mora da dominira,da ima posed,da igra i lepo za oko i da pobedjuje....a ovo nije ni blizu toga.

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 03.03.2019
12:44

Ajde ajde,vi pametni,da si malo pratio Milojevica video bi da uvek posle priprema i ne igramo neki fudbal,tek kasnije.I sad odjednom Milojevic ne zna da napravi,sve strucnjak do strucnjaka,da smo igrali lose jesmo ali sta sad,nisam ni ja zadovoljan ali tvoj komentar ovakav je suvisan.

avatar
GlasRazuma
Tuesday, 05.03.2019
21:03

Milojevica bas pratim i zato sam i stavio ovaj komentar. Ne pricam samo o ovoj utakmici,dugo vremena u nazad mi nemamo igru....Zvezda mora da igra lep fudbal,dopadljiv,da dominira,da ima posed lopte....a ne da igra fudbal dugim loptama koji se vise ne igra ni u Rep.Irskoj.... Zasto dovoditi igrace tipa Ivanica,Marina,itd....ako cemo igrati dugim loptama. Ja pricam o tome a ne o remiju u derbiju.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 03.03.2019
14:33

zvezda je u poslednje 2 utakmice zaslužila 0 bodova, a dobila 4 uz pomoć sudija i to svi realni vide.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 02.03.2019
23:15

Za nas nije sviran (najmanje) jedan penal, junosa Pavlovic nam je prakticno od samog pocetka meca bio pod dodatnim pritiskom zbog neopravdanog kartona, a i pre njihovog gola je bila ta greska koja sama po sebi i ne bi bila toliko strasna da nije prethodila i nasem opasnom napadu i cinjenici da je ODMAH posle toga pao gol...

avatar
Deki.Stankovic.5
Saturday, 02.03.2019
23:38

Kako te nije sramota da za lakat, kazes da nije zuti,sve je jasno sto se tice vas!

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 03.03.2019
00:11

Ok,neka bude da lakat u direktno u glavu nisi video,a i sam znas kako se to kaznjava.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 02.03.2019
23:44

Ja to nisam tako video.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 02.03.2019
23:07

Grujić je sudio po sistemu: ne svira prekršaj za Patizan, lopta je u posedu zvezde, zatim dosudi neki aut ili korner pa ne dosudi prekršaj za Partizan pa opet dosudi neki prekršaj za zvezdu pa ne dosudi prekršaj za Partizan pa dosudi aut za zvezdu pa izmisli prekršaj za zvezdu. Celu utakmicu. Zatim nije dosudio čist penal za Partizan i nije isključio Bena u prvom i Milunovića u drugom poluvremenu. Izmisli prekršaj Nikolića u napadu i spreči kontru Partizana za 2:0, a onda zvezda iz tog poseda da gol. Pa da je sve kako treba bilo bi par razlike za Partizan. Ovo je skandal, uostalom vi birate sudije, vi nećete VAR, vi nećete strane sudije, a plačete kada sudija dovoljno ne pokrade da pobedite, dobro vam je suđenje samo kad pobedite, a znate da to što radite možete samo dok ne bude poštenih sudija.

avatar
Damir111
Saturday, 02.03.2019
23:05
avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 03.03.2019
00:26
avatar
x90x
Saturday, 02.03.2019
23:04

Da li je Nikolic igrao loptom ili ne je apsolutno nebitno.
Decko je bio u ofsajdu, i krenuo ka lopti sa NAMEROM da je sutne.
Da li je sutnuo, ili mu je falilo 5 cm nije bitno.
Ofsajd cist kao suza.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 02.03.2019
23:39

Nije pitanje da li je Nikolic igrao loptom ili ne nego od koga je lopta stigla do njega, malo si pobrkao loncice.

avatar
crveno beli
Wednesday, 06.03.2019
00:53

Ma nije meni uopste problem da se slozim s tobom ili bilo kim drugim ako zaista mislim tako. Na kraju krajeva ja sam vise razocaran igrom Zvezde jer je dozvolila sebi da je protivnik uvede u njegov nacin igre, umesto da je napravila razliku kvalitetom. I na kraju povrh svega toga se pojavi neko da ocigledan previd sudije okrene u svoju korist kako zna i ume, i sebe predstavi kao zrtvu. Jos Miletic, Vazura i ekipa govore kako je Partizan bio nadmocan u prvom a u drugom je bio egal, i slicne izjave... Ne znas kako sam se osecao posle derbija razocaran igrom i onda jos procitam tako nesto. Jednostavno ne mogu da se pomirim da neko nije u stanju da bude iskren i kaze, da, osteceni ste. Govore, Zvezda dala gol iz jednog suta na gol ?! Najrealnije gledano, Partizan je pored onakvog gola imao jos sut Rikarda koji je Borjan dosta lako odbranio i onu situaciju iz drugog poluvremena kad je Gajic uklizao ispred lopte pa je onda Borjan ispucao i tada se povredio. Zvezda pored gola i ponistenog gola imala sut Marina u prvom, i u drugom Jovancic kada je Stojkovic odbranio i jos jednom Jovancic u spoljni deo mreze odmah nakon ove prve sanse. Dosta izgledne prilike slozices se. I onda neko kaze Partizan dominirao i sta ti ja znam. Istina je da je fudbal bio ocajan i da su obe ekipe igrale lose. Mozda se od Zvezde vise ocekivalo pa ljudima deluje da je bila losija, no dobro. Ja kada pricam o greskama sudija, pricam o ociglednim i velikim greskama. Da li je bio neki faul ili ne, to je pitanje i ne bavim se time, a pojedini situaciju pre gola Pavkova pominju kao prekinutu 100% sansu za Partizan ?! Covek trci pored aut linije... I zaista ne bih vise o ovome polemisao, jer realno vise nema smisla. Izgubio sam volju da citam komentare zbog pojedinih.

avatar
crveno beli
Tuesday, 05.03.2019
16:56

Reklo bi se da ga jeste pogodila u ruku, ali nisam bas siguran svira li se takvo igranje rukom, s obzirom da ne postoji nikakva njegova namera da tu igra rukom. Sumnjam da bi se to sviralo npr na sredini terena, sve i da je sudija video. Sto se penala tice, kontakta ima, oko toga naravno ne treba polemisati. Ali brate, mislis li da Milunovic uopste vidi Kosovica? Krenuo da ustaje, Kosovic ga preskace, dolazi do kontakta... Ne znam, ja to ne bih svirao. Na kraju krajeva ima negde snimak gde Kosovic siri ruke ka Grujicu, ovaj se smeje u fazonu, daj covece kakav penal, na sta se i Kosovic nasmejao u fazonu, ok nije mi uspelo.Mozemo do prekosutra da polemisemo, necemo se sloziti. Ne volim sto se uopste vracam na ovo, ali mi jednostavno smeta sto navijaci Partizana konstantno pokusavaju da sebe predstave kao zrtvu a svaku stetu na racun Zvezde umanje. To je ono sto me nervira i sto ne dozvoljavam. Vidim da ima nekih koji pisu, Nikolicu sledeci put gadjaj u facu, aludirajuci na njegov lakat itd itd. Iz tog razloga bih zeleo da prekinem svaku raspravu sa navijacima Partizana kada je derbi u pitanju. Nek misli svako sta hoce, ne zanima me, a nek Bog presudi na kraju kako je pravedno.

avatar
crveno beli
Tuesday, 05.03.2019
15:44

Ja nemam nikakav problem da priznam kada je Partizan ostecen, a bilo je takvih situacija. Problem je na vasoj strani da trazite dlaku u jajetu i pokusavate da izvucete neke sitnice koje Vam ne bi zapale za oko da su okolnosti drugacije. Ocigledno je da je Zvezda ostecena na ovom derbiju. Sudija je bio KATASTROFALAN. Kada su faulovi i kartoni u pitanju, pravio je kardinalne greske na obe strane. A veruj mi da sam ja koji sam bio na derbiju, odlicno uocio koliko je sudio pod pritiskom i kompenzovao odluke. Toliko da je to tuzno, Za mene sudija koji je u stanju da stalno kompenzuje odluke i dosudi faul vama zato sto je prethodno nama, on nije sudija jer nema svoj stav. Sitnih ili krupnih prekrsaja je bilo na obe strane, e sad sto on nije imao nikakav kriterijum to je druga stvar. Tesko je pricati sta bi bilo kad bi bilo. Slusam ljude sa TV Partizan, i po njima Zvezda nije uopste ostecena a Partizan je dao cist gol i ostecen za cist penal.... DA COVEK NE POVERUJE STA VIDI I CUJE. Jos onaj nesretni voditelj te TV kaze, Kosovic je odigrao pas , lopta pogodila Stojkovica i otisla ka Nikolicu, nema ofsajda. Hahahaha, covek konacno utvrdi sta je bilo i onda pokaze nepoznavanje pravila. Ako je loptu odigrao Kosovic, a ona zakacila Stojkovica, to nema nikakve veze! Pas je odigrao Kosovic bez obzira. Da je Stojkovic poslao loptu u tom pravcu bila bi druga prica, ovako ispada da ja mogu da odigram pas svom saigracu u cist ofsajd tako sto cu da napucam protivnickog igraca prilikom dodavanja......

avatar
crveno beli
Sunday, 03.03.2019
14:28

Nema sta ko da mi govori, imam hvala Bogu oci i gledam onako kako jeste a ne onako kako bih zeleo da bude kao neki. A ne znam cemu te prozivke na racun Milojevica kad je covek za razliku od mnogih vasih trenera cutao kolko je mogao, trpeo sve prozivke na racun njega i kluba. Trpeo je covek sva vasa kukanja kako nas guraju svi, kako ste samo vi osteceni, i onda jednostavno nije mogao da izdrzi. Vi to ne shvatate jer ste zaslepljeni. Zapitaj se kakav je tvoj trener koji je u stanju da udari pomocnog trenera protivnickog kluba, verovatno ni to nisi video. Sto se tice vaseg gola, ofsajd je ocigledan zeleo ti to da vidis ili ne. Trebalo je verovatno da nam poniste jos jedno 3 gola a vama da priznaju jedno 3 neregularna da bi konacno priznali da smo mi osteceni. Vi to ipak necete nikad priznati jer ste nazalost svi takvi. Svako ko je juce bio na utakmici je mogao da vidi pritisak koji Mirkovic vrsi na sudiju, konstantno skakanje pored aut linije, dobacivanje. Vasi igraci koji konstantno provociraju , udaraju , dosli ste da ne igrate fudbal i svaka Vam cast, uspeli ste u tome. Uspeli ste u to da nas uvucete. Da su vam igrali Pantic i Tosic, verovatno biste i vi pokusali da igrate fudbal, pa bi daleko lakse izasli s vama na kraj.

avatar
crveno beli
Sunday, 03.03.2019
01:04

Na kameri TV Partizana se vidi da je loptu poslao Kosovic i tu nema price.

avatar
nenadnenad1234
Saturday, 02.03.2019
23:04

On poznat da ne menja drzavljanstvo (srpsko za crnogorsko) za saku evrica i za neki transfer bolji.