Nova majstorija Nemanje Tomića, pala i Partizanova filijala!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 14.02.2021.
09:01
Izvor: Sportske.net

Kragujevačka mašinerija spremna za pohod na Superligu!

fkradnicki.com/Nenad Kotlajić
fkradnicki.com/Nenad Kotlajić

Povezane vesti

Fudbaleri kragujevačkog Radničkog 1923 uspešno su završili zimske pripreme za drugi deo prvoligaške sezone.

Oni su juče, u poslednjoj proveri, na svom terenu savladali ekipu Teleoptika rezultatom 4:2, uz još jednu majstoriju nekadašnjeg veziste Partizana Nemanje Tomića.

Posle prelepih golova protiv Jagodine i OFK Beograda, Tomić je svoje majstorstvo demonstrirao i protiv ''Optičara''. Ovoga puta to je učinio iz slobodnog udarca u 24. minutu, za vođstvo Radničkog od 1:0.

Mlada ekipa Teleoptika je uzvratila u finišu prvog poluvremena, kada je posle greške Aleksijevića, mrežu domaćih zatresao Knežević - 1:1.

Početkom drugog dela igre Radnički je vratio prednost. Tomić je izveo korner, a najsnalažljiviji pred golom gostiju bio je Miloš Vidović za 2:1 u korist Kragujevčana.

Nisu se gosti iz Zemuna predavali, pa su u 81. minutu preko Ćorkovića iz slobodnog udarca izjednačili na 2:2, ali nisu imali snage da taj rezultat zadrže do kraja.

Kvalitet i iskustvo Kragujevčana došli su do izražaja, a pobedu Radničkom svojim golovima doneli su Maksimović u 85. i Marko Mirić u 89. minutu - 4:2.

Bilans Radničkog na zimskim pripremama je pet pobeda, po jedan remi i poraz, uz gol-razliku 21:9, a u prvom kolu drugog dela sezone, ekipa Aleksandra Linte gostovaće ekipi Železničara u Pančevu.

RADNIČKI 1923: Lukić, Rađen, M. Vidović, Filipović, Vićentijević, Kovačević, U. Vidović, Aleksijević, Ristović, Tomić, Nikodijević. Igrali su još: Stepanović, Dukić, Ćirović, Petrović, Varjačić, Milikić, Ilić, Avram, Maksimović i Mirić.

TELEOPTIK: Slavković, Šimunović, Obradović, Subotić, Adamović, Đurković, Momčilović, Knežević, Blagojević, Marković, Marinković. Igrali su još: Kašić, Krstić, Ćorković, Todorović, Pelemiš, Nikolić, Lekić, Sretenović, Čapljić, Mugoša i Stakić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke