Nova milionska prodaja Čukaričkog, Vinisijus puni kasu na Banovom brdu!

Autor: Ivan Cvetković
subota 28.09.2024.
18:15
Izvor: Sportske.net, Sport klub

Brazilac na pragu selidbe iz Beograda posle tek nešto više od šest meseci...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Čukarički se već dugi niz godina etablira kao klub koji ostvaruje milionske izlazne transfere, a ovih dana mogao bi da napravi još jedan.

Sport klub preneo je informaciju da će Vinisijus Melo (22) uskoro napustiti Banovo brdo i pojačati ekipu Al Džazire iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, te da će Čukarički na ime transfera zaraditi oko 2.500.000 evra uz određene procente od naredne prodaje.

Prelazni rok u ovoj zemlji traje do utorka uveče, a Melo je već neko vreme na radaru ekipe sa sedištem u Abu Dabiju. Uskoro bi trebalo da dođe i do konkretizacije transfera, ostalo je još samo da se završi papirologija, preneo je isti izvor.

Vinisijus Melo je stigao u Čukarički iz Šarlota u februaru ove godine i odmah je pokazao zavidan kvalitet postigavši šest golova u 14 nastupa u drugom delu sezone.

Na početku aktuelne takmičarske godine, Melo je upisao pet pogodaka uz dve asistencije na osam nastupa, a to je očigledno preporučilo timu iz UAE da ga angažuje.

Brazilac se nije našao u protokolu Čukaričkog za meč protiv TSC-a, što je takođe znak da je na izlaznim vratima beogradskog kluba...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke