Nova OFK-ova goleada i umalo preokret u finišu!

Autor: Darko Mitrović
subota 28.09.2024.
18:55
Izvor: Sportske.net

Posle 3:5 protiv kragujevačkog Radničkog i 3:2 protiv Partizana, OFK Beograd odigrao još jedan efikasan meč.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Ekipa OFK Beograda, povratnika u elitno društvo, ostvarila je večeras i sedmu pobedu u deset odigranih kola Superlige Srbije.

''Romantičari'' su u Zaječaru bili bolji i od IMT-a, uz još jednu ''kišu golova'' - 4:3 na kraju za OFK Beograd.

Poveli su gosti u 16. minutu meča, kada je Do Kouto savladao golmana Balšu Popovića, ali je brzo usledio odgovor OFK Beograda. Nikola Mituljikić je u 37. minutu doneo izjednačenje domaćima, a pred sam kraj prvog poluvremena Vukićević je na asistenciju Kneževića pogodio za preokret - 2:1.

Drugo poluvreme proteklo je u znaku surinamskog napadača Gleofila Vlajtera koiji je postigao dva gola, najpre u 58, pa u 69. minutu i činilo se da je tada pitanje pobednika bilo rešeno.

Ali, gosti su uspeli da finiš meča učine zanimljivijim. Krstić je u 73. minutu vratio nadu ''traktoristima'' posle još jedne asistencije Glišića, a samo tri minuta kasnije Glišić je iznudio i jedanaesterac koji je u gol pretvorio Kort, za konačnih 4:3!

U nadoknadi vremema je IMT mogao i do izjednačenja, ali je Alen Stevanović posle centaršuta sa desne strane šutirao zamalo preko gola. Samo minut kasnije možda još bolja prilika koju je propustio Antoan Batis, kada je udarcem glavom sa ivice peterca prebacio gol.

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke