Nova poruka Nemanje Matića pred Piksijev debi!

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.03.2021.
18:48
Izvor: Sportske.net, danas.rs

As Mančester junajteda ponovo o reprezentaciji i dešavanjima u Savezu.

Epa/Nigel Roddis
Epa/Nigel Roddis

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije večeras od 20:45h startuje u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru, a prvi rival nam je selekcija Republike Irske.

Ovo je ujedno i debi novog selekrtora Dragana Stojkovića Piksija, a uoči ove utakmice podršku ''Orlovima'' pružio je i naš bivši reprezentativac Nemanja Matić.

''Gledaću, navijati i nadati se uspehu'', poručuje Matić u razgovoru za ''Danas''.

Osim podrške, Matić za sada ne može ništa više da kaže o radu novog selektora.

''Oprostio sam se još 2019. godine, tako da ne treba da čudi što me nema u reprezentaciji. Nema šta da podržavam kad novog selektora još nismo videli na delu, nepoznat mi je način na koji radi u fudbalu jer nisam imao prilike da sarađujem s njim i, iskren da budem, nisam pratio ekipe koje je trenirao. Moje je da navijam i šaljem im punu podršku pred ove utakmice'', istakao je Matić.

On je ponovio svoj stav da je Nemanja Vidić pravi čovek za preuzimanje funkcije predsednika FSS, ali i dodao ko po njegovom mišljenju nikako ne bi trebalo da dođe na to mesto.

''U kontaktu smo. Podržavam njegov javni istup, koji se odnosi na boljitak srpskog fudbala. Mislim da je sve jasno napisao. Jako je bitno ko će biti na čelu Saveza, ko će vratiti poverenje u Savez kao instituciju. Nikako ne sme biti neko iz politike ili neko sumnjive biografije. Nemanja Vidić je rešenje na duge staze i stojim iza svojih reči'', poručio je Matić.

*

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke