Nova promena u FSS, Srbija ostaje bez selektora, već poznat novi?

Autor: Ivan Cvetković
sreda 07.04.2021.
14:53
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Nekadašnji fudbaler Partizana mogao bi da preuzme "orliće".

Beta/Jelena Grlić/Ev
Beta/Jelena Grlić/Ev

Povezane vesti

Seniorska reprezentacija Srbije je u martu dobila novog selektora u liku Dragana Stojkovića Piksija, a promena bi mogla uslediti u mladoj selekciji.

Naime, kako prenosi Telegraf, aktuelni selektor U21 selekcije Srbije Ilija Stolica sporazumno je raskinuo saradnju sa Fudbalskim savezom Srbije.

Umesto njega, tvrdi isti izvor, "orliće" će ubuduće voditi legenda Partizana, Zvonko Živković, kome će pomagati još jedan bivši igrač Partizana Dževad Prekazi.

Direktor reprezentacije Stevan Dika Stojanović dao je zeleno svetlo za ovu odluku, pa će mlada reprezentacija Srbije vrlo verovatno dobiti novog selektora uskoro.

Ilija Stolica je na mesto selektora mlade reprezentacije Srbije postavljen posle smene Neška Milovanovića u oktobru 2019. godine.

On nije uspeo da odvede mladu reprezentaciju na EP, a na osam utakmica zabeležio je četiri pobede, dva remija i dva poraza.

Stolica je vodio i seniorsku reprezentaciju na turneji u Srednjoj Americi gde je sastavio igrače iz Superlige Srbije.

"Orlići" su u prijateljskom meču savladali Tursku rezultatom 1:0, ali to nije bilo dovoljno za ostanak na klupi koju će preuzeti Zvonko Živković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke