Nova skrivena poruka Miloša Degeneka?

Autor: Nemanja Janošev
petak 03.12.2021.
17:02
Izvor: Sportske.net

Šta je želeo da kaže dok traju spekulacije?

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek neretko se služi svojim Instagram profilom gde objavljuje detalje iz svog života

Isto tako, umeo je u prošlosti da pošalje i skrivene poruke upravi Crvene zvezde, posebno početkom sezone kada nije igrao iz i dalje nepoznatih razloga. Ubrzo se stvar raščistila pod nerazjašnjenim okolnostima, a Degenek se vratio u startnu postavu i nastavio da pruža odlične partije.

Međutim, od crvenog kartona protiv Mitjilanda u Beogradu, pa sve do danas, australijanski defanzivac odigrao je svega 35 minuta u dresu Crvene zvezde i postavlja se pitanje da li je po sredi novi sukob? Dejan Stanković šansu radije daje Strahinji Erakoviću, odnosno Radovanu Pankovu, te to podgreva sumnje o njegovom napuštanju Crvene zvezde ove zime.

On letos nipošto nije želeo da ode iz kluba jer se bližio porođaj njegove supruge, koji se u međuvremenu dogodio. Tokom današnjeg dana, kada su spekulacije sve učestalije, Degenek je na društvenoj mreži Instagram objavio  fotografije koje impliciraju na ta "govorkanja".

Uz fotografiju na kojoj su avion i kofer, Degenek je napisao kako je spreman za odlazak.

Printscreen/Instagram

"Ponekad, bez obzira na to kolik oste dragi, koliko ljubazni, koliko ste brižni, koliko volite, to jednostavno nije dovoljno za neke ljude", stoji u jednoj od "priča" gde citira pokojnog glumca Nebojšu Glogovca.

Printscreen/Instagram

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke