Sve više bivših Zvezdinih igrača stiže u Radnički iz Niša - Danas još jedan, plus napadač iz Vojvodine!

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.01.2024.
18:00
Izvor: Sportske.net

Niški Radnički sa velikim ambicijama ulazi u drugi deo sezone.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Značajne promene na više nivoa dogodile su se ove zime u niškom Radničkom, koji je nedavno promovisao novog sportskog direktora Bratislava Ristića, vratio na klupu bivšeg šefa struke Nikolu Trajkovića, a onda doveo i četiri pojačanja u igračkom kadru - Kamerunca Kolinsa Faija, Semira Smajlagića iz BiH, zatim bivšeg vezistu Zvezde Andriju Lukovića i doskorašnjeg golmana beogradskig crveno-belih Nikolu Vasiljevića.

Tu se nisu zaustavili, pa su na ''Čair'' stigla još dva iskusna i kvalitetna fudbalera - dosadašnji napadač Vojvodine Stefan Vukić i bivši desni bek Crvene Zvezde i TSC-a Marko Petković.

Što se tiče Petkovića, on je i bivši reprezentativac naše zemlje, igrao je još u OFK Beogradu, Spartaku iz Moskve, portugalskoj Tondeli, mađarskom Honvedu, a u Niš stiže iz grčkog Egalea.

Vukić je tri godine mlađi, pre Vojvodine je takođe igrao i za TSC, a ovo mu je povratak u rodni grad i klub u kom je počeo svoju seniorsku karijeru.

Od tada je promenio nekoliko domaćih klubova, a najveću pažnju na sebe skrenuo je u poslednje četiri godine kada je igrao za Zlatibor, TSC i Vojvodinu.

Ove sezone je u dresu Vojvodine upisao 14 nastupa i postigao jedan gol.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke