Nova zabava za Zvezdine navijače - Ugo Loris!?

Autor: Darko Mitrović
petak 02.06.2023.
16:26
Izvor: Sportske.net, Sportal.rs

Godinu dana je stariji od Borjana...

EPA-EFE/Friedemann Vogel
EPA-EFE/Friedemann Vogel

Povezane vesti

Posle šest godina tokom kojih je bio neprikosnoven na Zvezdinom golu i za to vreme ostavio neizbrisiv trag u našem najtrofejnijem klubu, Milan Borjan po oceni novog šefa struke srpskog šampiona Baraka Bahara više ne zadovoljava najviše standarde da bi i dalje bio prvi izbor na golu Zvezde.

Da li zbog godina, a ima ih već 36, ili nečeg drugog, tek Bahar nema mnogo poverenja u Zvezdinog kapitena, pa će uprava crveno-belih morati u potragu i za novim čuvarom mreže.

Od trenutka kada je ta informacija objavljena, mediji spekulišu ko bi mogao da nasledi Borjana među stativama. Uglavnom su se pominjali domaći golmani, poput Aleksandra Jovanovića, Đorđa Petrovića, pa čak i Vanje Milinković-Savića, preko Vladana Kovačevića, do izraelskih reprezentativaca Omrija Glacera i Danijela Pereca.

Ipak, danas se u pojedinim medijima pojavila i ''najbombastičnija'' najava - da Zvezda navodno želi Uga Lorisa?!

''Sportal'' i ''Republika'' su danas pisali na tu temu, pozivajući se na ''pojedine izvore sa Marakane'', ali u ovom trenutku ta opcija ne izgleda realno.

Dugogodišnji francuski reprezentativac (145 nastupa za ''trikolore'', svetski prvak iz 2018.) će napustiti Totenhem posle 11 godina u ovom engleskom velikanu, ali jasno je da za njegove usluge ima i mnogo drugih zainteresovanih klubova.

Uz to, Loris je skoro godinu dana stariji od Borjana, sada ima 36 i po godina, a da ne govorimo koliko bi čelnici Zvezde morali da ''odreše kesu'' da bi ga angažovali.

Zato ipak treba očekivati drugačiji rasplet ove golmanske priče na ''Marakani''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke