Nova Zvezdina meta, štoper od 195 centimetara!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 07.06.2021.
22:37
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Ko umesto Milunovića, ključno pitanje ovih dana na ''Marakani''.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Crvena zvezda je proteklog vikenda za mnoge neočekivano ostala bez svog stuba odbrane Nemanje Milunovića sa kojim uprava kluba nije uspela da postigne dogovor oko nastavka saradnje.

Sada se postavlja pitanje ko će činiti štoperski tandem sa prvim letnjim pojačanjem Aleksandrom Dragovićem, a iako je sportski direktor Zvezdan Terzić nedavno pominjao povratak Srđana Babića ukoliko ne dođe do dogovora sa Milunovićem, u medijima je sve više spekulacija o nekim drugim imenima.

Tako se juče pojavila vest da je Zvezda zainteresovana da u svoje redove vrati dosadašnjeg defanzivca Bordoa Vukašina Jovanovića, koji se među Žirondincima nije naigrao i kome je ovog leta istekao ugovor.

Dakle, Jovanović bi kao slobodan igrač, bez obeštećenja mogao da se vrati u Zvezdu, međutim ''Telegraf'' prenosi da trener Dejan Stanković namerava da angažuje štopera koji bi po visini bio prava alternativa za Milunovića i da bi izbor mogao da padne na 195 cm visokog štopera Kairata Radeta
Dugalića
.

U pitanju je nekadašnji štoper Radničkog iz Niša, koji danas ima 29 godina i koji sa Kairatom ima ugovor do decembra 2022. godine, što bi moglo da oteža realizaciju eventualnog transfera u Zvezdu.

Na ''Transfermarktu'' se Dugalić procenjuje na 2.2 miliona evra, a od početka ove godine upisao je 14 zvaničnih nastupa u dresu Kairata.

*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke