Novajlija u eliti svestan, u Beogradu autsajder!

Autor: Beta Beta
petak 09.08.2019.
14:53
Izvor: Beta

Trener fudbalera Inđije Srdjan Blagojević rekao je danas da njegova ekipa neće potceniti ekipu Rada i da na predstojeći meč neće otići sa stavom da će biti lako.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Trener fudbalera Inđije Srdjan Blagojević rekao je danas da njegova ekipa neće potceniti ekipu Rada i da na predstojeći meč neće otići sa stavom da će biti lako.

"Na svakoj konferenciji za štampu ističemo da je sledeća utakmica jako bitna, što je tačno. Nema razlike medju protivnicima. Da li je to Partizan ili Mačva, Napredak ili Rad nama je sve podjednako teško. I na svakoj utakmici, ponoviću se po stoti put - nismo favoriti", rekao je Blagojević.

Fudbaleri Inđije sutra gostuju Radu u utakmici četvrtog kola Superlige Srbije.

Inđija posle tri odigrane utakmice ima četiri boda, dok je Rad i dalje bez bodova.

"Bez obzira na bodovno slab početak Rada, izgubljene utakmice uz jednu odloženu... Nikako se time ne zavaravamo. Rad je dugogodišnji superligaš, ekipa sa iskustvom. Bez obzira na te njihove probleme, nikako nećemo potceniti situaciju. Naprotiv", rekao je trener Inđije.

Blagojević je naveo i da njegova ekipa "ozbiljno prihvata ulogu koja joj je nametnuta u ovom trenutku".

"Očekujemo vrlo motivisanog protivnika. Očekujemo protivnika s odredjenim pritiskom i željom da na prvoj utakmici kod kuće zabeleži tri boda. Sigurno nas očekuje jako težak posao. Na utakmicu sigurno nećemo otići sa stavom da će nam biti lako. Ne, naprotiv, biće nam izuzetno teško. Mi se pripremamo kao i za svakog protivnika. Poštujući ga, verujući u sopstvene snage, verujući u ono što radimo - tako idemo na ovu utakmicu na Banjicu", rekao je on.

Utakmica se igra sutra od 20 sati na Banjici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke