Nove informacije iz Italije, koliko će Sadik zarađivati u Partizanu?

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.01.2020.
00:14
Izvor: Sportske.net

Otkriveni novi detalji.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Protekli vikend je, između ostalog, obeležila i poseta Miloša Vazure i Ivice Ilieva Italiji, gde su se sastali sa predstavnicima Rome i dogovorili raspodelu sredstava od budućeg transfera napadača Rome na pozajmici u Partizanu, Umara Sadika.

Znate već da je 22-godišnji Nigerijac imao  blistavu jesen u Partizanu, najbolji je strelac Linglong Superlige sa 11 golova, koliko imaju i Petković i Lukić, a ukupno je u svim takmičenjima postigao 16 golova, uz 12 asistencija na 30 mečeva.

Italijanski ''Kalčomerkato'' večeras je otkrio svoja saznanja o pomenutom dogovoru Partizana i Rome i ističe da će sve biti i potpisano do početka narednog meseca.

Takođe, navodi se i da će se Sadik obavezati na četvorogodišnju vernost Partizanu, uz godišnja primanja od pola miliona evra.

Ovo poslednje se baš i ne slaže u potpunosti sa izjavom potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića od pre par dana, kada je rekao da Sadik sa Partizanom ima potpisan ugovor na tri godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REV
Tuesday, 21.01.2020
08:34

Zasto me to uopste ne cudi...

avatar
ČokoMoko
Tuesday, 21.01.2020
08:26

Ja kad napisem da je i Bucko preposten, lakoverni mi, samo zato sto navijaju za Partizan, opale 10 minusa! Eto, sad se vidi da je sve to ista banda...

avatar
REV
Wednesday, 22.01.2020
14:55

Mozda misle da nisi ironican:-D