Nove informacije o Đurđeviću, nije do Piksija...

Autor: Darko Mitrović
petak 05.03.2021.
22:06
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Taman kada se stvorila pozitivna energija posle izbora novog selektora, dogodi se ovo...

Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube

Povezane vesti

Podsetimo, večeras je snažno odjeknula informacija koju je lansirala podgorička ''Pobjeda'' da će srpski napadač Uroš Đurđević ubuduće nastupati za reprezentaciju Crne Gore, a ubrzo su se pojavile i nove, detaljnije informacije na ovu temu.

Mnogi su ovu informaciju protumačili kao potencijalno Đurđevićevo nezadovoljstvo jer se njegovo ime nije našlo na Stojkovićevom spisku reprezentativaca Srbije, ali izgleda da je istina drugačija.

''Vijesti'' otkrivaju da kontakti FS Crne Gore i Uroša Đurđevića traju već oko mesec i po, da je dogovor postignut znatno pre Piksijevog spiska i da je napadač Sportinga iz Hihona već završio neophodnu papirologiju oko promene državljanstva.

Isti izvor navodi i da je procedura u vezi državljanstva olakšana i time što je Đurđevićev otac rođen u Podgorici.

Selektor reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović će spisak igrača objaviti u nedelju, na njemu će se naći i Đurđevićevo ime, a ''Sokolove'' na startu kvalifikacija očekuju mečevi sa Letonijom, Gibraltarom i Norveškom. Reklo bi se, idealan raspored da se Đurđević raspuca kao što to čini čitave sezone u španskoj Segundi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Ilić
Saturday, 06.03.2021
10:27

Dečku je jasno, da je daleko iza Mitra & Jovića, pa čak i iza mladih talenata koji slede, poput Vlahovića. Tako da bi uglavnom dobijao malo šanse sa klupe.