Nove informacije, šta će promeniti Pioli, ko napada Zvezdu?

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.02.2021.
20:25
Izvor: Sportske.net

Ima promena kada je u pitanju očekivana startna postava Milana.

EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI
EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti


Italijanski mediji večeras najavljuju sastav Milana za sutrašnji revanš meč sa Crvenom zvezdom na San Siru, a te najave se donekle razlikuju večeras u odnosu na one jutrošnje.

Ono u šta nema sumnje, to je da za razliku od utakmice u Beogradu, Stefano Pioli neće računati na povređene Mandžukića i Benasera, a izvesno je i da Zlatan Ibrahimović neće biti starter jer nije u potpunosti spreman.

Najavljuje se formacija 4-2-3-1, uz mogućnost da Pioli taktički iznenadi sa tri defanzivca, pri čemu bi Teo Ernandez i Kalabrija imali mnogo veću slobodu u ofanzivnom delovanju po bokovima.

Donaruma će ponovo biti na golu, a uz pomenute bekove očekuju se Romanjoli i Tomori kao centralni defanzivci u slučaju 4-2-3-1, a njima bi mogao da se pridoda Kjaer, ako se Pioli opredeli za 3-5-2.

Meite i Kesi će biti tandem centralnih veznih, ispred njih delovaće trio Kastiljeho, Krunić i Čalhanoglu, a kao najistureniji se očekuje Leao, bez Rebića u startnoj postavi. Podsetimo, u Beogradu je Leao u drugom poluvremenu zamenio Rebića.

Dakle (4-2-3-1): Donaruma - Kalabrija, Tomori, Romanjoli, Ernandes - Meite, Kesi - Kastiljeho, Krunić, Čalhanoglu - Leao.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke