Nove reakcje na Krstajićevu odluku - Šta kažu Mitar i Tadić?

Autor: Beta Beta
utorak 20.03.2018.
14:21
Izvor: Beta

Dvojica srpskih reprezentativaca prokomentarisala danas jučerašnju odluku selektora Krstajića o promeni kapitena našeg nacionalnog tima.

EPA/ZURAB KURTSIKIDZE
EPA/ZURAB KURTSIKIDZE

Povezane vesti

Fudbalski reprezentativci Srbije Dušan Tadić i Aleksandar Mitrović rekli su danas da je atmosfera u ekipi dobra posle promene kapitena.

"Atmosfera u ekipi je super, kao i uvek. Mislim da neće uticati na nas, sve će biti isto, neće biti nekih posebnih promena", rekao je  na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.

Selektor Mladen Krstajić je u ponedeljak objavio da Branislav Ivanović neće više biti kapiten. Traku u reprezentaciji Srbije nosiće Aleksandar Kolarov, a zamenik će mu biti Nemanja Matić.

Aleksandar Mitrović se složio sa Tadićem sa kojim deli mišljenje.

"To je stvar selektora, njegov izbor. Mi smo tu i moramo da poštujemo odluku. Kolarov i Matić su bili najveći autoriteti i tako će da ostane bez obzira na to ko nosi traku. Ništa se nije promenilo i ništa se neće promeniti", kazao je Mitrović.

Branislav Ivanović je više od šest godina bio kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, od kako je Dejan Stanković otišao u penziju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

25 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar Saša Đukić
Tuesday, 20.03.2018
20:27

kolarov nas zadužio fantastičnom partijom protiv hrvata

avatar
zvecanac
Tuesday, 20.03.2018
19:54

Ljudi, ja mislim da on (Bane) jednostavno ima problem sa komunikacijom. On se posteno izblamira kad odgovara na novinarska pitanja. Ima ona pres konf. na youtube (pre odlaska u Aziju) pa se potsetitie i uverite. Njemu je tesko a i dosadilo mu je da odgovara na ta pitanja. Mozda je i sam trazio da bude odmenjem i sad se oseca olaksanim. Ko zna?

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Tuesday, 20.03.2018
21:03

I to je ustanovljeno posle sest godina. Inace, od fudbalera se ocekuje da odgovaraju dubokoumno i da svi budu nacitani. Gde li vas samo nalaze, strasno...

avatar
neme
Tuesday, 20.03.2018
19:21

Kakvi licemeri niko nista ne sme da kaze ne znaju oni da sutra njih ceka isto nego nas se ne tice.Bane smeta zato sto ima ugovor karijeru a na svetsko treba povesti nekog koji treba da se utopi .Stvarno strasno seci glave dok nas ne diras a delis s tim covekom dres deset godina niko da kaze nije u redu fer prema coveku koji je legenda Celsija osvajac ls i nosi dres raznih selekcija dvadeset godina.

avatar
Socijalna Mreza
Tuesday, 20.03.2018
17:21

Baš me interesuje ima li ovde cenzure u korist saveza kao što sumnjam pa ajd da otkucam ovo i proverim. Dakle, u pitanju je moj lični doživljaj i milijardu posto je tačan. Pre otprilike godinu dana sam prolazio autoputem sa kumum i ajd da svratim do centra u Pazovi i pogledam kako izgleda. Na portirnici je bio veoma ljubazan portir koji se ponudio da nam sam pokaže sve. To je jedan od onih tipova koji mnogo priča i sve kaže. Negde pred kraj obilaska poveo nas je na vrh tribine i odozgo nam pokazao jednu gomilu peska pored oko koje se nešto zita i rekao nam je: ''E, tamo Kolarov dovodi žensku i rade ono u autu, a mi portiri se skupimo ovde i odozgo gledamo iz daljine''. I za to svi znaju - cela Pazova! Kapiten! On, a ne Matić! Generalno ja podržavam smenu Ivanovića jer su on i Kolarov simboli najneuspešnije generacije u istoriji našeg fudbala ali ne Kolarov. To je sprdnja i verovatno rezultat neke svađe između Ivanovića i Krstajića.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Tuesday, 20.03.2018
19:19
avatar
$$$ BRACELA $$$
Wednesday, 21.03.2018
11:31

A ti to nisi radio u kolima muskarcino sad si nam otvorio oci sa tvojom pricom.

avatar
Agent Provocateur
Tuesday, 20.03.2018
16:22

Kvalifikujes se na turnir sa jednim selektorom jednim timom i jednim kapitenom i onda uhvatis lepo sve to promenis zbog ko zna cega. Nije bitno ko je kapiten, moze i da ga nema ali jednom u cetri godine se igra svetsko, mi se kvalifikujemo svako drugo sto mu dodje jednom u osam godina za nas i cim smo uspeli odma talasamo - zovi ove ne zovi one, kapiten taj selektor ovaj menadzer onaj. I posle ce da bude sto su nas nalupali ko goveda u grupnoj fazi - eto zato sto to i jesmo.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 20.03.2018
17:08

Mi smo imali katastrofalne kvalifikacije sa losom igrom, pogresnom formacijom itd... Muslin je ogranicio reprezentaciju na 40% mogucnosti ali i to je bilo dovoljno u onoj slaboj grupi. Mi imamo dve pobede iz 6 meceva protiv tih da kazem jacih protivnika mada su svi tu treca klasa evropskih reprezentacija. Austrija nam dala 5 golova u 2 tekme. Vels obe remi, Irska na bunker smo ih dobili tamo.. Sve u svemu, ne postoji jedna utakmica da kazes da smo odigrali dobro i podrzavam sve ove promene jer da je ostalo onako imali bi nula od jedan bod u grupi. Muslin takodje nema opravdanje za nepozivanje SMS-a, Zivkovica, Baste i Ljajica koji su sad svi tu srecom.

avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 21.03.2018
11:55

Ja nisam pisao hvalospeve o nasoj igri jer je to nemoguce i sve to sto ti pises je tacno i ja potpisujem. Samo isticem kakvi smo ljudi. Jesmo li dali coveku da bude selektor ( ko zna iz kog razloga ) - jesmo. Jel se covek kvalifikovao - jeste. Tacka, gotova prica. U svakoj normalnoj zemlji taj covek, kakva god bila igra i grupa i koga god pozivao ili ne pozivao, taj bi vodio repku. Ovako smo ispali boranija sto i jesmo a on je dobio alibi i pecat mucenika. A kad nas nakantaju kao sto sam lepo napisao - on ce da se pojavljuje po medijima kao strucnjak i vozdizace ga kao da je izmislio igru.

avatar
Grobar977
Tuesday, 20.03.2018
17:45
avatar
poljskikupanjac
Tuesday, 20.03.2018
16:21

a ja mislio da ce neko reci nesto drugacije alo pitajte nekog ko ne ide na prvenstvo

avatar
MOE28
Tuesday, 20.03.2018
15:56

Samo ljudi koji komentarisu ove vesti mogu da izmisljaju neku negativnu atmosferu u reprezentaciji zbog promene kapitena. Ako ste nezadovoljni, pravac FSS pa tamo ispoljavajte nezadovoljstvo a ne da trujete narod kako ce zbog promene kapitena nastati haos.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Tuesday, 20.03.2018
16:13

Je l' bar sa suvim vratom?

avatar
Savoa
Tuesday, 20.03.2018
15:34

Ajde ne smarajte. Ko je autoritet taj i treba da je kapiten!

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Tuesday, 20.03.2018
15:52

Kolarov veci autoritet od Ivanovica?! Covek koji ne silazi sa splavova, poznat po psovanju i tetovazama, a cesto i teska lencuga na terenu. nU kom to crtanom ili filmu naucne fantastike on moze da bude vece fudbalsko ime? Cija je veca i uspesnija karijera i ko je dao vise Srbiji?

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Tuesday, 20.03.2018
21:16

Kud ces veci motiv od igranja na Mundijalu, neka nam se iskupe za Juznu Afriku kad su ostali duzni i Bogu i narodu. Chaki, znam da ni Ivanovic nije svetac, ali, barem nema te velike ispade kao ovaj, nije toliko arogantan i antipatican, a jako dobro znam sta sam napisao, ipak ima znacajniju karijeru...

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Tuesday, 20.03.2018
19:17

Neka ga trgne neka vatrena riba:) Kud ces veci motiv od igranja na Mundijalu, neka nam se iskupe za Juznu Afriku kad su ostali duzni i Bogu i narodu. Chaki, znam da ni Ivanovic nije svetac, ali, barem nema te velike ispade kao ovaj, nije toliko arogantan i antipatican, a jako dobro znam sta sam napisao, ipak ima znacajniju karijeru...

avatar
chaki
Tuesday, 20.03.2018
17:22

Nije ni ivanović puno drugačiji ne brini, pa nije ni kolarovova karijera za bacanje bas...

avatar
Realan_PFC
Tuesday, 20.03.2018
16:12

ja sam prvo pomislio da mu je krstajic dao kapitensku traku da bi se ovaj malo trgao, neosporan je kvalitet, ali sto kazes lenj na terenu, nevraca se kad izgubi loptu, neodgovoran cesto ......... mozda je ovom trakom zeleo da mu nabije odgovornost malo vecu, videcemo ponasanje na terenu, splavovi me nezanimaju

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Tuesday, 20.03.2018
15:27

Pa da, oni su uvek bili najvece baje, sramota je sto je jos ranije nisu dobili, je l' da? Svako od vas gleda svoja posla, super. Neki kazu da se ovo desilo zato sto je Ivanovic na onoj KZS indirektno podrzao bivseg selektora, zato sto nije podoban za rekordera, treci razlog je vec neozbiljan, ali, ponekad i one najbanalnije treba uzeti u obzir, ipak zivimo u Srbiji. Nadam se da ni to za podrsku jazi m-uslinu nije tacno, ali nesto od svega toga ipak jeste...

avatar
tweetpotweet
Tuesday, 20.03.2018
15:59

Koja je treća teorija?

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Tuesday, 20.03.2018
19:16

Nisam bas siguran, ali, hajde...

avatar
tweetpotweet
Tuesday, 20.03.2018
17:16

Taj treći otpada.nBiće da je ipak čisto sportski, jer je odavno u lošoj formi.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Tuesday, 20.03.2018
16:13

Da je Bane (preglasno) slavio golove zvezde u Sapcu:-D Taj konkretan razlog je smesan, ali, neki podjednako banalan bi mozda mogao da dodje u obzir...