Novi apel iz Partizana, neophodna pomoć navijača: ''U pitanju je život...''

Autor: Darko Mitrović
subota 18.09.2021.
18:45
Izvor: Sportske.net

Partizan i Zvezda će sutra biti udruženi u zajedničkom cilju - da Radak pobedi!

Screenshot/YouTube/FK Partizan Beograd
Screenshot/YouTube/FK Partizan Beograd

Povezane vesti

Kraj današnje konferencije za medije trenera Partizana Aleksandra Stanojevića i kapitena Lazara Markovića bio je u znaku apela kluba iz Humske koji poziva svoje navijače da se uključe u humanitarnu akciju za pomoć nekadašnjem golmanu Partizana Radovanu Radakoviću koji se bori sa teškom bolešću.

Sećate se, ta akcija pokrenuta je još pre više od mesec dana, određena novčana sredstva za Radakovićevo lečenje u Turskoj su prikupljena i od strane samog kluba, igrači i stručni štab su dali svoj doprinos, ali nedostaje još 50.000 evra koje treba sakupiti što pre.

''Sutra će oba tima izaći na teren u majicama kojima pozivamo sve vas da pošaljete SMS poruku 1082 na 3030. U pitanju je život, u pitanju su dani, moramo zajedničkim snagama, a ima nas dovoljno, da bar pošaljemo jedan SMS. Ne možemo sve sami, mi mnoge humanitarne stvari koje radimo i ne objavljujemo, ali ovoga puta nam je potrebna i vaša pomoć'', poručila je portparolka Partizana Biljana Obradović.

''Slažem se, Radak je jedan od nas, stvarno mu je potrebna pomoć svih nas, i ja apelujem da svako ko je u mogućnosti pomogne, jer mu je taj novac u ovom trenutku preko potreban. Nadam se da će navijači biti uz njega i pomoći mu u ovom teškom trenutku'', dodao je i trener Aleksandar Stanojević, a ovom apelu se pridružio i Lazar Marković koji je potvrdio da su igrači već sakupili određena novčana sredstva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke