Novi detalji kruševačke svadbe o kojoj je govorio Duljaj, Saldanja bio najveseliji!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.10.2023.
22:00
Izvor: Sportske.net

Svideli su mu se ovi domaći ritmovi.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Tokom večerašnjeg gostovanja u emisiji ''Indirektno'' na TV K1, trener Partizana Igor Duljaj se osvrnuo i na svoju jučerašnju izjavu odmah po završetku meča u Kruševcu, posle pobede nad Napretkom (2:0), kada je najpre čestitao mladencima i poželeo im sreću.

Ispostavilo se da je svadba počela pred utakmicu, i to odmah uz svlačionicu fudbalera Partizana.

''Ne idem u kafane. Moji igračli neki put u autobusu puste muziku. Juče kada smo imali utakmicu u Kruševcu, sticajem okolnosti naša svlačionica je bila pored restorana. Nije to bilo cinično, od srca sam im čestitao, ali malo je bilo čudno, nisam mogao da pričam od glasne muzike. Bilo je raznih pesama, Saldanja je počeo da pleše u svlačionici, molio sam ga da stane, rekao mu 'nemoj, imamo utakmicu''', objasnio je Duljaj.

Na pitanje da li će voditi na ručak ako na kraju sezone postane prvi naš trener koji je i kao trener i kao igrač izborio plasman u Ligui šampiona, Duljaj se vratio na mnogo ozbilinije teme.

''Sve ću voditi na ručak, ali moramo da se vratimo unazad. Slovenija, pa prijateljske utakmice Mladost GAT, Metalac, kada smo se svi hvatali za glavu. 'Nije ovo dobro, Igore', a kad nemaš kontraargumente moraš da ćutiš i čekaš. A onda, dogodila se ta fenomenalna utakmica sa TSC-om, 3:3. Ja poštujem ljude koji imaju svoje principe i imaju svoj stav. Dogodila se neverovatna podrška navijača i tada shvatiš koliko ti oni znače. Onda Novi Sad, osetio sam da nismo sami, da ima nekog ko ceni, poštuje...'', objašnjava Duljaj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke