Novi momenti - Partizan plaća 1.400.000 evra i procente za novo pojačanje!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.07.2024.
21:16
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Približno ga toliko procenjuju i na ''Transfermarktu''.

EPA-EFE/Paolo Aguilar
EPA-EFE/Paolo Aguilar

Povezane vesti

Izgleda da je već gotova stvar - novo pojačanje Partizana u tekućem prelaznom roku biće 21-godišnji Peruanac Žoao Grimaldo.

Ovaj momak iz tamošnjeg Sporting Kristala igra na poziciji krilnog napadača i u ovoj kalendarskoj godini je na 18 mečeva u svim takmičenjima postigao tri gola, uz četiri asistencije.

Pre par dana se pojavila informacija da će Partizan za ovaj transfer izdvojiti milion evra, ali ''Telegraf'' je danas objavio preciznije detalje.

Navodno, crno-beli su spremni da za Grimalda izdvoje čak 1.4 miliona evra, kao i procente od sledećeg transfera ovog fudbalera.

Grimaldo bi u ponedeljak trebalo da u Beogradu obavi neophodne medicinske preglede, a ako sve bude u redu, u utorak bi bio i zvanično promovisan i potpisaće ugovor na četiri godine, ali se njegov debi ne može očekivati u revanšu protiv kijevskog Dinama, već u narednom prvenstvenom meču protiv IMT-a.

Pre svega, za trenera Stanojevića je najvažnije da Grimalda ima na raspolaganju za meč trećeg kola evropskih kvalifikacija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke