Novi momenti u Partizanu - Zeka se naljutio?!

Autor: Darko Mitrović
sreda 12.10.2016.
20:16
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Tek što su se koliko-toliko stišale strasti po pitanju borbe za vlast u Partizanu, najnovija odluka aktuelnog rukovodstva mogla bi da izazove i neočekivane posledice.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Kao što smo već objavili ranije danas, Gordan Petrić je isključen iz članstva u Skupštini Partizana odlukom Disciplinske komisije, a zbog ''sukoba interesa'', jer je nedavno postao šef stručnog štaba Čukaričkog.

Sam Petrić nije želeo da preterano komentariše ovu odluku, već je novinare uputio na ljude u klubu, a predsednik Nadzornog odbora Vladimir Vuletić je u izjavi ''Novostima'' konstatovao da je Petriću bio ostavljen ''razuman rok od sedam dana da učini bilo koji gest koji bi otklonio postojeći sukob interesa'', ali da on to nije uradio, pa su disciplinski organi kluba reagovali na pomenuti način.

Međutim, pomenuti izvor navodi da je ova odluka izazvala ljutnju Žarka Zečevića i da je on ''promenio stav prema aktuelnom rukovodstvu''?!

Podseća se da je Petrić dobar prijatelj sa Zečevićem i da je aktuelni šef struke Čukaričkog svojevremeno isticao da je od Zečevića mnogo naučio, tokom obavljanja funkcije generalnog sekretara crno-belih.

Naredni dani pokazaće da li je Zečević zaista ljut i u kojoj meri, a ukoliko bi se odlučio da posle najnovijih događaja okrene leđa aktuelnom rukovodstvu, to bi za njih bio veliki udarac i neočekivani ''vetar u leđa'' opoziciji, predvođenoj Nenadom Bjekovićem.

U suprotnom, vladajuća garnitura predvođena Miloradom Vučelićem će najverovatnije uspeti da se izbori za sledeći mandat na čelu kluba.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Thursday, 13.10.2016
07:59
avatar
Igorinjo
Wednesday, 12.10.2016
23:23

Pa realno čovek prima platu od konkutentskog kluba i kako da bude u upravi Partizana. Inače sve vam verujemo.

avatar
El Diablo
Wednesday, 12.10.2016
23:07

P.S. Jos kad bi se naljutili Vucelic i aktuelna garnitura pa da sunce konacno zasija nad Humskom ulicom.

avatar
El Diablo
Wednesday, 12.10.2016
23:02

Zeko odlazi sto dalje od Partizana,i povedi ove tvoje trojance Glazuru,Vucelica,i profesora rimskog prava Vuletica.Profesorima i diplomiranim studentima NIJE MESTO U FOTELJAMA PARTIZANA!!!

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Thursday, 13.10.2016
11:44

Diplomiranim studentima? Mozda sveze diplomiranim studentima na privatnim fakultetima, kad bi sve diplomirane izbacio, to bi bila pijaca.

avatar
EDO
Wednesday, 12.10.2016
21:51

Naljuti se i idi zauvek a ne da tako ljut predjes na drugu stranu...fuj..

avatar
ercov
Wednesday, 12.10.2016
20:30

Zeka ljut zbog Petrica !? Ajde bre, ne pricajmo gluposti, taj bi majku rodjenu prevario zarad svojih interesa. On i Cure su muzli i iskoriscavali Bjekovica do maksimuma a danas bi ga da mogu, zacementirali i u Savu bacili da nikad vise ne isplovi.