Novi Pazar dobio novu upravu!

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Autor: Beta Beta
nedelja 27.12.2015.
00:06
Izvor: Beta

Privatni preduzetnik Kemal Mehmedović imenovan je večeras na izbornoj skupštini za novog predsednika Upravnog odbora fudbalskog kluba Novi Pazar.

Povezane vesti

Novi Pazar od subote ima novo klupsko rukovodstvo, na čelu sa Kemalom Mehmedovićem.

"Cilj je da se konsolidujemo i izborimo opsatanak u Super ligi Srbije, ali i da napravimo značajan organizacioni pomak. Očekujemo veliku pomoć grada i dosadašnjeg predsednika Nedžada Dragolovčanina", rekao je Mehmedović, koji je u prethodnom sazivu uprave vršio dužnost potpredsednika.

Dragolovčanin je pojasnio da se povukao sa predsedničke funkcije zbog privatnih obaveza, ali i najavio da će ostati jedan od glavnih sponzora pazarskog superligaša.

"Klub sam preuzeo pre dve godine, dao sam koliko sam mogao. Jedni su zadovoljni rezultatima, drugi nisu, a ja kao najveći neuspeh doživljavam neizlazak na evropsku scenu. Nastaviću da pomažem ovaj kolektiv", najavio je Dragolovčanin.

Izbornoj skupštini prisustvovao je i počasni predsednik Novog Pazara Rasim Ljajić.

"Imamo tri velika problema, na finansijskom, organizacionom i fudbalskom planu. Prošlogodišnji dobar rezultat pre je splet okolnosti nego posledica dobre organizacije. Mnogi gradovi pritisnuti su besparicom i sve manje ulažu u sport, slična opasnost preti i Pazaru", rekao je Ljajić.

"Moramo da opstanemo, a ako sačuvamo ovu strukturu da pokušamo da se naredne godine borimo za Evropu. Ne možemo da budemo šampioni, ali verujem da možemo biti četvrti ili peti u Super ligi. Verujem da je ovo novi početak", dodao je potpredsednik Vlade Srbije.

Novi Upravni odbor ima pet potpredsednika i još 36 članova. Potpredsednici kluba su Šerif Vatić, Nazif Škrijelj, Ćerim Šemsović, Almir Brunčević i Salko Redžović.

Generalni sekretar biće Senad Hadžifejzović, dok je sportski direktor preduzetnik iz Slovenije Denis Kadirić.

"Drago mi je da su moju viziju podržali privrednici, što je neophodno da bi se došlo do rezultata. Brzo ćemo imati novog šefa stručnog štaba, angažovaćemo i pojačanja. Nadam se da neću razočarati",
rekao je Kadirić.

Posle jesenjeg dela sezone, Novi Pazar je na 12. mestu u Super ligi Srbije sa 24 boda. Takmičenje u Super ligi Srbije nastaviće se 20. februara, a Novi Pazar će u Beogradu igrati protiv Rada.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.