Novi Pazar ispraćen "petardom" iz Bačke Topole, Čuka za četiri minuta okrenula Ubljane!

Autor: Ivan Cvetković
subota 21.09.2024.
19:51
Izvor: Sportske.net

U terminu od 18 časova večeras su odigrane dve utakmice devetog kola Super lige Srbije.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri TSC-a ubedljivo su savladali ekipu Novog Pazara u Bačkoj Topoli rezultatom 5:2.

Četa Jovana Damjanovića odigrala je sjajno drugo poluvreme u kojem je postigla svih pet golova i zasluženo osvojila čitav plen.

Nakon ne preterano uzbudljivog prvog dela igre, TSC je poveo u 49. minutu golom Saše Jovanovića, da bi tri minuta kasnije Ifet Đakovac udvostručio prednost domaćina.

Novi Pazar je izmenama pokušao da promeni tok meča, međutim Damjanović je pogodio sa rezervistom Milošem Pantovićem koji je tri minuta po ulasku u igru zatresao mrežu rivala u 63. minutu.

Tračak nade za Pazarce pojavio se u 65. minutu kada je pogodio Rodni Antvi, međutim dva minuta kasnije Petar Stanić je praktično otklonio dilemu kada je u pitanju pobednik meča u Bačkoj Topoli.

Na 5:1 povisio je Aleksandar Ćirković u 68. minutu, a utešni gol za Novi Pazar delo je 19-godišnjeg Edžikea Opare u 83. minutu.

Mnogo više neizvesnosti bilo je na Banovom brdu gde je Čukarički savladao Jedinstvo iz Uba sa 2:1 i to tek nakon preokreta.

Novajlija u Super ligi Srbije poveo je u 18. minutu golom Marka Mitrovića, da bi potpuni preokret usledio u drugom poluvremenu.

Nije prošlo ni šest minuta igre u nastavku meča kada je Lazar Tufegdžić doneo izjednačenje, da bi četiri minuta nakon toga Vinisijus Melo srušio snove Jedinstva o osvojenom bodu na Banovom brdu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke