Novi Pazar izdržao u Surdulici sa igračem manje

Autor: Nemanja Janošev
petak 07.10.2022.
19:16
Izvor: Sportske.net

Podela bodova.

FK Novi Pazar
FK Novi Pazar

Povezane vesti

Fudbaleri Radnika i Novog Pazara odigrali su nerešeno 1:1 na stadionu u Surdulici u okviru 14. kola Super lige Srbije.

Sadržajan meč u Surdulici okončan je bez pobednika, iako je bilo situacija koje bi i jednima i drugima omogućile tri boda.

Radnik je već posle 13 minuta poveo pogotkom Miloša Spasića koji je natrčao na pokušaj Danoskog da primi loptu, da bi potom Novi Pazar preuzeo inicijativu i samo dva minuta kasnije pripretio preko Gavrića. Nedugo zatim, usledilo je izjednačenje kada je Rubežić dobro skočio posle kornera i smestio loptu po sredini gola. Čini se da je odbrana Radnika, zajedno sa golmanom Vujancem mogla bolje.

No, u nastavku je bilo nekoliko spornih momenata, prevashodno na štetu Novog Pazara. Drugi žuti karton dobio je desni bek gostiju Jović nakon što je posle pada, u želji da se okrene i nastavi sa trkom podigao noge previsoko i tako sprečio protivnika u sprintu. Na usporenom snimku se ne vidi Jovićev pokret nogom i želja da na taj način zaustavi rivala.

Međutim, Novi Pazar je nakon toga postigao pogotak, ponovo posle kornera, ponovo glavom, ovog puta preko Bojice Nikčevića, ali je on poništen zbog faula u napadu. Islamović se postavio ispred Stevanovića koji je pao, što je arbitar Pavle Savić okarekterisao kao prekršaj.


Imao je Radnik odlične šanse preko Spasićau 86. minutu i nije mnogo nedostajalo da se mreža Kljajića još jednom zatrese. Ipak, ostalo je 1:1 za povratak Novog Pazara na 4. mesto, dok je Radnik i dalje zakucan za dno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke