Novi Pazar nastavlja borbu za opstanak, na pobedu protiv "zmajeva"!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 27.04.2021.
18:39
Izvor: Sportske.net, Beta

Novi Pazar i Voždovac igraju u sredu od 18 časova na Gradskom stadionu.

 Irfan Licina/Starsportphoto ©
Irfan Licina/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Novog Pazara Davor Berber rekao je danas da njegov tim na domaćem terenu mora da pobedi Voždovac, ako želi da nastavi borbu za opstanak u elitnom rangu.

"Izgubili smo poslednji meč kući od Čukaričkog, pa nemamo izbora. Ekipe iz donjeg doma se dižu. Posle trijumfa nad Zlatiborom, moramo da nastavimo da pobedjujemo. Za opstanak će nam trebati devet, a možda i 12 bodova iz preostalih pet kola. Borićemo se. Nadam se da ćemo ostati u eliti jer navijači Pazara zaslužuju da klub igra Super ligu", rekao je Berber.

Uoči 34. kola Super lige Srbije, Novi Pazar je u zoni ispadanja i zauzima 16. mesto na tabeli sa 39 bodova, dok Voždovac ima dva boda više i prvi je iznad crte.

Pre nešto više od pet meseci, Berber je bio pomoćni trener u stručnom štabu Novog Pazara kada su sutrašnji rivali na stadionu Voždovca odigrali 1:1.

"Biće drugačija utakmica. Prirodna je podloga za razliku od veštačke na Voždovcu, gde se nismo najbolje snašli. Posebno respektujemo njihovog kapitena i mladog reprezentativca Jovana Nišića. Tu je i iskusni Miloš Stojčev, kao i još neki igrači koji mogu da nam prave probleme. Ipak, nadam se da ćemo osvojiti nova tri boda", naveo je Berber.

Novi Pazar i Voždovac igraju u sredu od 18 časova na Gradskom stadionu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke