Novi Pazar osudio incident ispred biletarnice: "Glume navijače Zvezde i Partizana, žele da naplate navijanje!"

Autor: Ivan Cvetković
utorak 20.09.2022.
11:29
Izvor: Sportske.net

Slučaj je prijavljen policiji.

FK Novi Pazar
FK Novi Pazar

Povezane vesti

FK Novi Pazar objavio je zvanično saopštenje povodom incidenta tokom jučerašnjeg dana kada su dvojica huligana na motoru razblili izloge na biletarnici kluba koja se nalazi u okviru Gradskog stadiona.

Čitav slučaj prijavljen je policiji, a klub je oštro osudio ovaj incident, navodeći da "lažni navijači" žele da naplate i unovče svoje navijanje.

Saopštenje prenosimo u celosti.

"Kamere koje se nalaze u blizini objekta zabeležile su dva mladića sa fantomkama i prekrivenim registracionim oznakama na motociklu, kako gađaju kamenicama prema izlogu biletarnice. Uprava kluba je prijavila policiji ceo slučaj, a nadležnim organima su predati snimci incidenta. Klub je zatražio od policije da se počinioci što pre pronađu i najoštrozije kazne. Radi se o predstavnicima dela navijača, koji inače izazivaju incidente zbog kojih je klub kažnjavan više puta. Ovoga puta razlog je taj što klub ne želi da finansira odlazak navijača na utakmice van Novog Pazara. Očito je da ovi lažni navijači nastoje da glume i oponašaju navijače Zvezde i Partizana i da svoje navodno navijanje unovče i naplate. Takvi navijači Novom Pazaru nisu potrebni i sada su policija i tužilaštvo na potezu", stoji u saopštenju.

Novi Pazar nakon odličnog početka sezone sada zauzima šestu poziciju sa sedam pobeda i pet poraza, od kojih su dva uzastopna u poslednjim mečevima protiv Crvene zvezde i Kolubare.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke