Novi problem u Partizanu, ali stiže i novo pojačanje!

Autor: Darko Mitrović
subota 24.07.2021.
13:25
Izvor: Sportske.net

I loša i dobra vest saopštena je danas iz Partizana.

FK Partizan/Miroslav Todorović
FK Partizan/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Već na samom početku konferencije za medije pred sutrašnji derbi sa Vojvodinom, trener Partizana Aleksandar Stanojević je otkrio lošu vest - iskusni desni bek i jedan od najsktandardnijih prvotimaca Partizana Aleksandar Miljković doživeo je povredu protiv Dunajske Strede i zbog toga neće moći da nastupi ni u Novom Sadu, ni u Slovačkoj, ali ni u dužem periodu tokom prvog dela sezone.

''Prvo, važno nam je da nastavimo pobednički niz, ali imamo problem sa Miljkovićem koji je povređen na poslednjoj utakmici i odsustvovaće neki duži period, što nam stvara probleme jer imamo i suspendovane igrače. Ostali su svi spremni.

Tokom utakmice, prilikom uklizavanja bio je nezgodan položaj noge i desila mu se povreda zadnje lože. Nastavio je utakmicu, ali ruptura je u pitanju i sa tom rupturom je odigrao poslednjih petnaestak minuta i pokazao kakav je profesionalac'', objašnjava Stanojević.

Kada je u pitanju dobra vest koju je Stanojević danas saopštio, to je da crno-beli rade na dovođenju još jednog golmana posle izvesnog odlaska kapitena Vladimira Stojkovića u saudijsku Al Fejhu. Takođe, otkrio je i ko će od sutra imati ulogu prvog golmana Partizana.

''Stojković neće braniti u Novom Sadu. A ako zaista ode, onda možemo da se oslonimo na Popovića koji je branio izvanredno prošle sezone, imaće prednost u odnosu na Necu Stevanovića koji je imao problema sa povredom. Dovešćemo još jednog golmana, ali to je pitanje za Jovšića i Ivicu Kralja, oni su tu kompetentniji od mene'', potvrdio je Stanojević.

Partizan se nedavno rastao sa Makijem Banjakom, kamerunskim defanzivcem koji se kod Stanojevića prošle sezone nije izborio za ulogu standardnog prvotimca. I tek što je otišao u Kairat, postigao je pobedonosni gol protiv Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Zato je pitanje o Banjaku danas bilo i očekivano, gotovo neizbežno.

''Što se tiče Banjaka, nije mi žao, drago mi je zbog njega, ja mu želim da igra jer je izuzetan momak i profesionalac, ali mi imamo dva izuzetna štopera, a i prošle sezone smo imali najbolju odbranu u ligi'', poručio je Stanojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke