Novi problem za Stojkovića - Još jedan reprezentativac "otpao" pred Španiju!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 05.09.2024.
15:32
Izvor: Sportske.net

Nema kraja nedaćama...

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković neće moći da računa na još jednog prvotimca za meč sa Španijom.

Nakon što su ranije otkazali Dušan Vlahović, Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić, a ubrzo zbog povreda "otpali" Nemanja Maksimović i Miloš Veljković, još jedan reprezentativac će biti van stroja protiv Španaca večeras.

Kako saznaje "Telegraf", Stojković neće moći da računa ni na Aleksu Terzića zbog povrede.

"Što se tiče formacije, zavisiće od Terzića, ne ode Veljkovića. Da li ćemo igrati sa trojicom u zadnjoj liniji ili ćemo promeniti sa četvoricom, to ćemo videti", rekao je juče Stojković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Istino_mer
Thursday, 05.09.2024
20:24

Piksi kao igrač je bio među najboljim ikad na svetu, ali meni lično se njegov način vođenja selekcije ne dopada. Ali naše "Prima balerine" od igrača moraju da shvate da ne biraju oni trenere, selekore i taktiku nego je obrnuto. Isto tako moraju da shvate da oni ili igraju za klub ili reprezentaciju države koju predstavljaju i za narod. Sramotan je način na koji oni to rade. Nije reprezentacija njihova prćija koja treba da im posluži za njihov ego i bahaćenje. Oni su tu da se bore za grb i naciju. Ko je selektor i koju će taktiku da spremi nije njihovo da o tome odlučuju a i ko će kada da igra. Njihovo je da se bore kao "vukovi" za državu i narod koji predstavljaju. Njima i onako ni jedan selektor pre Piksija nije valjao. Treba da ih je sramota kako se odnose prema reprezentaciji i za šta oni smatraju da treba da je koriste.

avatar
SAMO BOJKOT do kraja
Thursday, 05.09.2024
17:12

NEKA VODJA VUCIC STAVI PRST NA CELO. NJEGOV NAVIJACKI VODJEN SPORT. MESA SE U SVE.

avatar
Младић
Thursday, 05.09.2024
16:00

5:0 za Španiju

avatar
Istina
Thursday, 05.09.2024
15:45

STIJKOVICU BOLI TE STOJKO ! VAZNO TU TI JE DZAJA ,NEDIM