Novi rok, ali izgleda da je sve jasno - FSS izabrao selektora!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 18.01.2021.
18:09
Izvor: Tanjug

Pantelić "sumnja" da će dogovor propasti...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbalski savez Srbije još uvek nije postavio selektora A reprezentacije, praktično mesec dana otkako je tu funkciju napustio Ljubiša Tumbaković.

Potpredsednik FSS Marko Pantelić je na današnjoj sednici Izvršnog odbora obavestio članovima o tome kako se odvija potraga za selektorom.

"Predočio sam Izvršnom odboru na čemu sam radio prethodnih nedelja što se tiče izbora selektora A tima. Maksimalno se trudim da postignemo dogovor sa Draganom Stojkovićem za kojeg sam nedavno rekao da je bio i ostao prvi kandidat. Stojković isto želi da preuzme reprezentaciju tako da i on i FSS zajednički ulažu ogroman napor da se to konačno i dogodi. U odnosu na ovo što sam rekao potrebno je još malo strpljenja tako da je IO saglasan da novog selektora imenujemo do polovine februara", kazao je Pantelić za Tanjug.

On je otkrio da su razgovori vođeni sa čak sedmoricom kandidata, te da savez ima alternativu ukoliko ne postigne dogovor sa Piksijem, ali da u to "lično sumnja".

"Razgovarano je sa sedam kandidata, trojica su u užem izboru. Prema tome Savez će ukoliko slučajno ne bude dogovora sa Stojkovićem, u šta lično čisto sumnjam, u navedenom vremenskom okviru imenovati novog selektora naše najbolje reprezentacije", rekao je Pantelić.

Dakle, izgleda se bliži vreme kada će "orlovi" dobiti selektora.

Po svemu sudeći, jednog od najvećih fudbalera na ovim prostorima svih vremena...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Monday, 18.01.2021
18:30

Ogromna greska saveza sto je odmah javno rekla da je Piksi prva zelja. Da se ne lazemo u trenerskom poslu niko ne voli da je alternativa, a kamoli treca opcija, ili jos nize.