Novi šoumen u srpskom fudbalu!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 11.03.2021.
23:42
Izvor: TV Arena sport

Njegove izjave će se ubuduće pratiti sa posebnom pažnjom.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Mačva je večeras gostovala Crvenoj zvezdi na ''Marakani'', poražena je rezultatom 4:0, ali najjači utisak kada je u pitanju šabački superligaš večeras je ostavio trener Mačve, slovenački stručnjak Alfred Jermaniš, koji tokom proleća menja suspendovanog šefa struke Slobodana Jelića.

Jermaniš je i pred prethodnu utakmicu sa Proleterom privukao pažnju zanimljivim odgovorom na pitanje novinarke Arene Sport da li ima povređenih u njegovom timu, kada je počeo da govori o svojim ''boljkama'', ali mnogo zanimljiviju izjavu za istu televiziju dao je večeras pre utakmice sa Zvezdom.

''Ne znam kakva je situacija u Srbiji sa kovidom, da li su škole zatvorene ili ne, ali mi smo došli ovde na maturantski ispit. Mlada ekipa, lepo pozorište, zna se šta je Zvezda, svetski i evropski šampion. Igramo protiv ekipe, to su inženjeri, advokati i doktori i mi danas polažemo maturantski ispit protiv njih.

Luka Marković i golman Gordić neće igrati. Mislim da je Zvezda u pravu kad ne dozvoljava da pozajmljeni igrači igraju protiv njih. Barselona, recimo, to dozovoljava i svaki put je to problem za nju. Imamo rešenja za te dve pozicije iako su njih dvojica dobri igrači i potrebni su nam. Možemo i bez njih.

Imamo mlade igrače i oni su danas na pozornici, na izložbi. Sad je period popusta, ja ne želim da dajem nikome popuste. Mladi igrači će na taj sveti teren da izađu i pokažu da li su spremni za maturu ili ćemo ponoviti vežbu za sedam ili 14 dana'', objasnio je Jermaniš.

A posle utakmice sa Zvezdom...

''Ja volim roštilj, a danas smo bili 90 minuta na roštilju. Razlika je očigledna, Zvezda je prvak, igrala je u Evropi i juri prema novoj tituli. Mojim igračima ne zameram baš ništa. Mi se ne predajemo, ima još dovoljno bodova u bici za opstanak'', poručio je Jermaniš.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke