Novi trener Novog Pazara: "Težak je trenutak, ali ne bežim od izazova"

Autor: Sportske Net
ponedeljak 18.10.2021.
19:30
Izvor: Sportske.net, Beta

Veruje u promene.

 Irfan Licina/Starsportphoto ©
Irfan Licina/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Novi trener fudbalera Novog Pazara Dragan Radojičić rekao je na današnjoj promociji da je preuzeo tog superligaša u teškom trenutku, ali da voli izazove i da nikada od njih nije bežao.

"Niko unapred ne zna kakvi će biti rezultati, ali daćemo sve da zadovoljimo prohteve brojne i probirljive publike, koja je jedna od najvernijih u zemlji i uz čiju podršku možemo da napravimo rezultate. Da nisam siguran da možemo nešto da uradimo, ne bih dolazio. Ova ekipa ima kvalitet, ali to moramo da pokažamo na terenu", rekao je Radojičić novinarima na Gradskom stadionu.

Posle četiri uzastopna poraza u Super ligi Srbije, Novi Pazar je sporazumno raskinuo saradnju s trenerom Kenanom Kolašincem, a na to mesto postavio je Radojičića.

Kolašinac je ostao u klubu kao direktor mladjih selekcija, a Radojičić će na klupi Novog Pazara debitovati već u četvrtak, protiv Napretka u Kruševcu.

Na 13 odigranih utakmica fudbaleri Novog Pazara osvojili su sedam bodova i zauzimaju poslednje, 16. mesto na tabeli.

"Daću tim momcima srce i dušu, tako uvek radim. Puno toga ću da tražim od njih, ali sve u cilju ostvarivanja pravih rezultata. U to budite sigurni", najavio je Radojičić.

Taj 51-godišnjii fudbalski stručnjak iz Crne Gore je posle uspešne igračke karijere trenirao Vojvodinu, Novi Sad, Grbalj, Rudar iz Pljevalja, Sutjesku, Budućnost, OFK Beograd, novosadski Proleter i Rad.

On je letos bio u žiži kada je imenovan za šefa stručnog štaba Kolubare, a potom je istog dana smenjen sa te funkcije u lazarevačkom superligašu.

Osim Radojičića, novo ime u trenerskom timu Novog Pazara je i doskorašnji prvotimac Semir Hadžibulić, uz starosedeoce Izeta Ljajića i Damira Beširovića.

"Poziv omiljenog kluba nikad se ne odbija. Posle završene karijere odlučio sam da se posvetim trenerskom poslu, pa sam završavao licence. Zahvalan sam upravi na ukazanom poverenju i novom šefu struke, a ja ću iskustvom i znanjem pokušati da pomognem da izadjemo iz opasne zone. Ovaj tim ima kvalitet za sredinu tabele, ali nedostajalo je i sportske sreće", zaključio je Hadžibulić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke