Novi trener, stare navike: "TSC želi u Evropu i ove godine"

Autor: Nemanja Janošev
subota 20.07.2024.
21:00
Izvor: Sportske.net

Ponovo su kandidati za mesto među tri najbolja kluba u zemlji.

TSC Backa Topola
TSC Backa Topola

Povezane vesti

Novi trener fudbalera TSC-a iz Bačke Topole Dean Klafurić izjavio je danas, uoči prve utakmice te ekipe u novoj sezoni srpske Super lige protiv novobeogradskog IMT-a, da su ciljevi ekipe ostali isti - plasman u Evropu.

"Želimo da se ponovo plasiramo u Evropu, daćemo sve od sebe da tamo ostvarimo neku pobedu i osvojimo više bodova nego prošle sezone", rekao je Klafurić, a preneo klub u saopštenju.

TSC u nedelju, 21. jula od 19.30 na svom stadionu dočekuje IMT, a Klafurić navodi da je novobeogradski tim za sada nepoznanica, jer je promenio trenera i nekoliko igrača, zbog čega će se TSC fokusirati na svoju igru.

"Kao domaćini želimo da nametnemo svoj stil igre i da utakmicu što je ranije moguće usmerimo na svoj mlin", dodao je on.

Govoreći o prve tri nedelje, od kada je imenovan za šefa stručnog štaba, Klafurić navodi da su odradili zacrtani program.

"Pokušao sam da se, sa saradnicima sa kojima sam došao u klub, što bolje prilagodim i da koliko je to moguće, prislonim svoj stil igre i svoju ideju na ekipu. Mislim da smo dobrim delom uspeli u tome, odradili smo planirano i izbegli ozbiljnije povrede igrača, osim one teže Andreja Petrovića", kazao je on.

Šef stručnog štaba TSC dodao je i da Mihajlo Banjac ima "manje probleme" sa povredom i da neće igrati u nedelju, dok Saša Jovanović i Miloš Pantović treniraju i konkurišu za utakmicu protiv IMT-a.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke