Novi Vošin remi, korak unazad u borbi za Evropu

Autor: Milovan Longinov
subota 18.03.2023.
17:59
Izvor: Sportske.net

Opet samo bod za Vošu.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Javora rezultatom 1:1 u 27. kolu Super lige Srbije.

Prvu šansu na utakmici imao je domaći tim, u šestom minutu Kembel je šutirao sa ivice šesnaesterca, ali je Carević odlično intervenisao.

Voša je uzvratila tri minuta kasnije kada je Lazarević poslao oštru loptu kroz peterac, Zukić nije uspeo dobro da je zahvati i ugrozi gol Manojlovića. Ubrzo nakon toga, trener Vojvodine Radoslav Batak bio je primoran da napravi prvu promenu, zbog povrede je morao da izađe Nemanja Nikolić, a zamenio ga je Filip Malbašić.

U 27. minutu Čumić je bio najbliži golu, primio je loptu na nekih 25 metara i stigao do ivice šesnaesterca i potom šutirao pored stative.

Voša je zasluženo povela u 39. minutu, Malbašić je šutirao iskosa sa desne strane, Obradović je na kratko intervenisao i odbio loptu pravo na nogu Uroša Nikolića koji je sa nekih 10 metara pogodio levi ugao za 0:1.

Javor je najbolju šansu imao u 70. minutu kada je Gigić izdržao duel sa Ljubisavljevićem i šutirao sa nekih osam metara iskosa sa leve strane, ali je Carević odlično intervenisao.

U 77. minutu Javor je uspeo da izjednači, posle centaršuta Kembela sa desnog boka Gigić je prihvatio loptu ispred Traorea i pogodio suprotan ugao za 1:1.

Do kraja nije bilo promene rezultata, pa je Vojvodina upisala novi remi pa je sada peta na tabeli sa 47 bodova, dok je Javor 11. sa 26.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke