Novi Zlatan sleteo u "zmajevo gnezdo"!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 11.02.2018.
17:47
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Mnogo je razloga zbog kojih najnovije pojačanje Voždovca porede sa napadačem Mančester junajteda.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Šestoplasirani tim fudbalskog šampionata Srbije angažovao je u nedelju još jedno pojačanje za prolećni deo sezone ali i za godine koje su pred nama.

Ugovor sa Voždovcem danas je potpisao Srbin sa švedskim pasošem Andrej Simeunović (19) koji likom podseća na napadača Mančester junajteda Zlatana Ibrahimovića.

Osim toga što liči na Ibrahimovića i što igra na istoj poziciji kao švedski internacionalac, Andrej Simeunović je rođen istog datuma kad i napadač Mančester junajteda - 3. oktobra (1998. godine).

"Voždovac je jak klub i dobro organizovan i drago mi je da sam u ovakvoj sredini. Klub je veoma atraktivan i znam da pruža šanse mladim igračima, a na meni je da se dokažem", izjavio je Andrej za zvaničan sajt Voždovca.

Simeunović je do sada nastupao za švedski Lunds Bk za koji je u seniorskoj konkurenciji postigao 6 golova na 8 utakmica. Na omladinskom nivou bio je najbolji strelac u ligi sa 23 gola na 21 utakmici.

Potpis na profesionalni ugovor sa Voždovcem danas je stavio i vezni fudbaler Stefan Purtić (19) koji je već pet godina član mlađih selekcija kluba iz naselja Braće Jerković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke