Novi Zvezdin gol, Kairat ''zreo za petardu''!

Autor: Darko Mitrović
sreda 28.07.2021.
21:47
Izvor: Sportske.net

Zvezda ''melje'', ne staje!

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Na zadovoljstvo blizu 20 hiljada dece okupljene na tribinama našeg najvećeg stadiona, Crvena zvezda blista u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona blista protiv kazahstanskog šampiona Kairata.

Crveno-beli su prvo poluvreme rešili u svoju korist rezultatom 3:0, a posle nepuna četiri minuta igre u nastavku meča, ta prednost je dodatno uvećana.

Igrao se 49. minut meča, Rodić je osvojio loptu na levoj strani, povukao napred, pa proigrao Mirka Ivanića u sredini, a ovaj lako prošao pored štopera gostiju i na kraju poslao loptu pod prečku - 4:0 za Zvezdu.

Kakav je odnos snaga večeras na ''Rajku Mitiću'', čini se da ovo neće biti konačan rezultat i da bi do kraja mogla i ''petarda'' da pukne.

Nije se na to dugo čekalo, već u 55. minutu je Falku malo nedostajao da savlada Ustimenka, ali što nije uradio tada jeste minut kasnije.

Večeras odlični Gobeljić je još jednom napravio pritisak po desnoj strani na odbranu gostiju, jedan igrač je kratko izbio loptu,ali samo do Falka koji se sjajno dopunjuje sa Gobeljićem i iskosa sa desne strane Italijan pogađa za 5:0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke