Novo iznenađenje, Đurđević je već nosio dres Crne Gore!

Autor: Darko Mitrović
subota 06.03.2021.
17:46
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Ovaj detalj mnogima nije bio poznat.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Očekivali smo ga u reprezentaciji Srbije posle sjajnih partija ove sezone u španskom Sportingu iz Hihona, ali Uroš Đurđević je izabrao da ubuduće nastupa za crnogorski nacionalni tim.

Selektor reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović će sutra objaviti spisak igrača na koje računa na početku kvalifikacija za Mundijal, a na tom spisku će se naći i Đurđevićevo ime.

To je svakako iznenađujuća informacija, imajući u vidu da je Đurđević svojevremeno uspešno igrao za mladu reprezentaciju Srbije, ali ovo mu ipak neće biti prvi put da oblači opremu crnogorskog nacionalnog tima.

''Vijesti'' su danas objavile Đurđevićevu fotografiju iz 2009. godine, kada je učestvovao na kampu FSCG za igrače kadetskog i omladinskog uzrasta, koje je pratio sadašnji selektor ''A'' reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović.

Đurđević je tada imao 16 godina, a na pomenutom kampu je nastupao u generaciji Luke Đorđevića, Vladimira Jovovića, Marka Bakića, Vukana Savićevića, Dušana Lagatora...

Isti izvor dodaje i da do Đurđevićevog zvaničnog debija za omladinsku selekciju Crne Gore nije već tada došlo jer je bilo ''dosta administrativnih prepreka, s obzirom na to da je bio maloletan''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Thursday, 11.03.2021
16:47

Нисам имао налог кад је Стојковић изабрао ЦГ репрезентацију. Иначе бих исто реаговао. Обојица су делије. Ти мислиш да сам искључив према Ђурђевићу због његове неславне епизоде у Партизану. Сви који су пратили овај сајт, могли су да виде да ја њега нисам кривио никад. Кривио сам нашу неспособну управу која није хтела да га доведе. Он је онда отишао где га хоће и одрадио је то максимално професионално за разлику од неких.

avatar
nenadnenad1234
Monday, 08.03.2021
18:38

Ne secam se da si za "gardistu" Stojkovica pisao "Filipe bruko".

avatar
Man united
Sunday, 07.03.2021
11:37

Ђурђевићу, бруко!