Novo lice u Zvezdinom timu protiv Zenita, 19-godišnji Nigerijac!

Autor: Darko Mitrović
petak 22.03.2024.
19:30
Izvor: Sportske.net

Imaće odličnu priliku da se nametne treneru Milojeviću.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/ 2024 ®
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/ 2024 ®

Povezane vesti

Crvena zvezda sutra od 19 časova dočekuje ruski Zenit u prijateljskoj utakmici koja izaziva veliko interesovanje, iako ni jedni, ni drugi neće moći da nastupe u kompletnim sastavima.

To se pogotovo odnosi na Crvenu zvezdu kojoj na raspolaganju neće biti čak trinaestorica reprezentativaca (Omri Glazer (Izrael), Srđan Mijailović (Srbija), Naser Điga (Burkina Faso), Marko Stamenić (Novi Zeland), In-Bom Hvang (Južna Koreja), Gelor Kanga (Gabon), Osman Bukari (Gana), Žan-Filip Kraso (Obala Slonovače), Ognjen Mimović (Srbija U21), Jovan Šljivić (Srbija U19), Uroš Sremčević (Srbija U19), Veljko Milosavljević (Srbija U17), Andrija Maksimović (Srbija U17)), kao ni povređeni Dragović, Milunović, Degenek, Lučić.

Najveći problem je na poziciji štopera, gde je treneru Vladanu Milojeviću ostao na raspolaganju samo Uroš Spajić, pa je za duel sa Zenitom morao da angažuje i pojačanje, 19-godišnjeg nigerijskog štopera Favoura Injekua Ogbua, preneo je ''Sportski žurnal''.

U pitanju je, zapravo, Zvezdin doskorašnji omladinac koji ove sezone igra na pozajmici u njenoj filijali, Grafičaru.

U dresu ''grafosa'' je od početka sezone upisao 17 nastupa, od toga 15 u Prvoj ligi Srbije i još dva u Kupu Srbije, gde je odigrao i odličnih 90 minuta protiv Partizana u Humskoj, kada je Grafičar eliminisan tek posle penal-serije.

Očekuje se da sutra upiše debitantski nastup u Zvezdinom dresu i ukoliko opravda poverenje, mogli bismo da ga na leto očekujemo i na pripremama sa prvim timom Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke