Novo pojačanje u Bačkoj Topoli!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 19.01.2021.
13:29
Izvor: FK TSC

Prošao preglede i potpisao.

TSC
TSC

Povezane vesti

Vezni igrač Ifet Đakovac (1997) potpisao je danas ugovor sa FK TSC, pošto je prošao zdravstveni pregled, a novo pojačanje kluba iz Bačke Topole u četvrtak će se pridružiti ekipi na pripremama u Turskoj.

„Prezadovoljan sam što sam došao u TSC. Hvala upravi kluba što su me prepoznali i doveli. Iskreno se nadam da ću opravdati očekivanja“, rekao je Đakovac.

Igrač koji je u Zlatiboru pružao odlične partije istakao je i da je jako zadovoljan što će u TSC nastaviti da igra sa Milanom Đokićem, koji je prošle nedelje došao u TSC, takođe iz Zlatibora.

„Za TSC sam znao da je jedan od najorganizovanijih klubova u Srbiji i tim pre mi je drago što došao, to sam želeo“, rekao je Đakovac, koji je takođe pozdravio navijače kluba iz Bačke Topole i obećao im da će pružati svoj maksimum na terenu.

Nadam se da ćemo uskoro moći da se viđamo na utakmicama“, kazao je mladi vezista, koji je tokom jesenjeg dela sezone odigrao sve utakmice, postigao tri gola i jednom bio asistent.

TSC je 8. januara Fudbalskoj akademiji TSC u Bačkoj Topoli počeo pripreme za drugi deo sezone u Superligi, sa novim šefom stručnog štaba Mladenom Krstajićem. Prošlog četvrtka su otputovali  na drugi deo priprema u Antaliju, gde će im se pridružiti i Đakovac. U Srbiju se vraćaju 28. januara, a prvi meč u drugom delu Superlige odigraće 6. februara sa ekipom Vojvodine u Novom Sadu.

Posle 19 odigranih kola u jesenjem delu sezone u Superligi, FK TSC je osmi na tabeli sa 27 osvojenih bodova iz 8 pobeda, 3 remija i 8 izgubljenih mečeva. To je druga sezona TSC u Superligi. U prvoj sezoni u elitnom takmičenju, TSC je bio četvrti, čime je izborio debi u Evropi, odnosno u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke