Novo pojačanje u Nišu - Stigao talenat koji želi da se nametne selektoru

Autor: Nemanja Janošev
petak 23.07.2021.
16:38
Izvor: Sportske.net

Deveto pojačanje za Radnički ovog leta.

FK Radnički Niš
FK Radnički Niš

Povezane vesti

Fudbalski klub Radnički iz Niša predstavio je danas novo pojačanje. U pitanju je mladi fudbaler iz Severne Makedonije Todor Todorski (22), saopštili su sa "Čaira".

Todorski je igrač koji je prošao sve mlađe reprezentativne selekcije Severne Makedonije, a za onu do 21 godine upisao je 19 nastupa. Igra na poziciji  beka, a ono što je njegova prednost jeste to što podjednako dobro igra i na desnoj i na levoj strani terena. 

Ugovor je potpisao danas i odmah se stavio na raspolaganje treneru Aleksandru Stankoviću.

"Drago mi je što sa dobio priliku da igram za klub kao što je Radnički. Znam njegovu bogatu istoriju, ljudi koji ga sada vode su mi predstavili plan i ambicije za budućnost i nije mi bilo teško da donesem odluku da dođem u Niš. Spreman sam da odmah pomognem i očekujem da budem u konkurenciji već za meč protiv Napretka. Po vokaciji sam desni bek, ali moram da naglasim da sam polovinu utakmica u svojoj profesionalnoj karijeri odigrao na poziciji levog beka, tako da mogu da budem od koristi na oba mesta". 

"Moji ciljevi u Radničkom su da se izborim za startnu postavu, da pomognem klubu da ostvari zacrtane ciljeve, a želim i da se igrama ovde nametnem selektoru Severne Makedonije i da se nađem na spisku reprezentacije već za septembarske utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru", naveo je.

Todorski je tokom svoje karijere Vardara, Metalurga, Šibenika i Osijeka.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke